Skip to main content

Deranjat de burtiera de pe ecran, Sorin Roșca Stănescu a părăsit studioul RTV

 

Capturaţi ecranul complet 17.05.2013 153456.bmp

Publicitate

Sorin Roșca Stănescu a părăsit emisiunea Tonomatu' lui Ciutacu chiar când era în direct, nemulțumit fiind de mesajul afișat pe burtieră. „Dacă nu schimbați mizeria aia nu mă mai prindeți după pauză aici”, a spus Roșca Stănescu despre burtiera de pe ecran care afișa mesajul: „Roșca, trafic de influență la guvern pentru DD”.

Subiectul discuției era o scrisoare pe care senatorul PNL Sorin Roșca Stănescu i-a trimis-o lui Victor Ponta. Documentul semnat de un asistent al lui Dan Diaconescu privea procesul de privatizare al combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea.

Din schimbul de replici:

Sorin Roșca Stănescu: „Dacă nu schimbați mizeria aia, burtiera aia cu Trafic de influență la nivel înalt. Dacă nu schimbați mizeria aia nu mă mai prindeți după pauză aici.”

Victor Ciutacu: Dar v-a cerut cineva să schimbați vreodată ceva?

Sorin Roșca Stănescu: Da, mi-a cerut și de multe ori am schimbat. (...) Nu are rost să mai stau într-un studio care mă calomniază.

După ce s-a încheiat pauza publicitară, mesajul de pe ecran rămăsese neschimbat.

Sorin Roșca Stănescu: Mă uit la burtieră. Nu s-a schimbat.

Victor Ciutacu: Puneți domne nu semn de întrebare.

Corina Drăgotescu: Nu vă ridicați până nu vă citesc eu frazele acelea.

Roșca Stănescu: Ba da. V-am spus dacă nu schimbați... V-am promis. Trebuie să mă țin de cuvânt că râd alegătorii de mine.

Corina Drăgotescu: Domnule Roșca Stănescu, dați-o-n colo de burtieră.

Sorin Roșca Stănescu: Nu pot să mă uit cum mă calomniați. Îmi pare foarte rău

Corina Drăgotescu: Bine, acum scrie „Ponta s-a umplut paharul”. Nu pe acolo e ieșirea. Pe partea asta. Nu pe acolo, pe partea aceea este geamul, pe partea aceasta este ieșirea.

 

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Spune-le alora care nu mai au televizor in casa ca sunt niste idioti, alaora care il au si nu-l deschid sa nici n-o faca pentru ca o sa le fure sufletul si tuturor daca decid ca vor sa mai aiba vreodata in viata asta de aface cu un televizor sa-l lase pe un singur post si sa-i arda telecomanda in focurile ghenei ... pe urma sa se indigneze.
  • acest securist srs nu are ce cauta la tv, este un fost seurist, un santajist si un cobinatr. Rusine celor care l-au trimis in parlament.
  • Pe cati a tavalit SRS pe la Latrine??? Un vechi proverb spune ... ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!!! Merita sa simta si SRS ce inseamna sa fii "executat" in direct la tv.
  • Ma bucur f mult sa simta si SRS pe propria-i piele ce inseamna sa calomniezi. Cunosc f multe persoane, care fie nu mai au TV in casa, fie nu-l deschid si se informeaza exclusiv online, tocmai datorita exagerarilor din talk show-urile la care a participat si el cu varf si indesat. Ani de zile ati insistat ca albul e negru, ati facut cele mai aberante caracterizari ale unor oameni de cultura, politicieni. Tot ce credeati ca va sta in cale sa accedeti la putere si resurse era calcat in picioare!!!
    De cate ori ati facut si dvs afirmatii pe care nu le puteati dovedi, dar aveati sarcina de indoctrinare!! Sper ca odata sa se intoarca impotriva voasta toate inventiile spuse de ani de zile la TV-urile orientate pe dezinformare.

Trimite un comentariu