Skip to main content

Derby-ul Dinamo - Steaua, transmis diseară de Digi Sport

 

digi sport

Publicitate

Meciul dintre Dinamo și Steaua se va vedea în această seară la Digi Sport 1, începând cu ora 21.00. Cele două mari rivale, Dinamo și Steaua, se întâlnesc în ultimul mare derby din acest sezon, pe Arena Națională.

Digi Sport 1 a pregătit programe speciale în ziua confruntării celor două echipe. Astfel, de la 16.00 la Fotbal Club, alături de Radu Naum, în studio vor fi Andrei Vochin si Ion Crăciunescu.

Tot astăzi, de la ora 18.00, la Digi Sport Special, Vali Moraru, alături de Ilie Dumitrescu, Dan Filotti, Florin Bratu, Daniel Stanciu, Nana Falemi și Dănuț Lupu vor discuta pe marginea meciului.

Și la Fanatik Show, cu o oră înaintea fluierului de debut al partidei dintre Dinamo și Steaua, de la ora 20.00, Horia Ivanovici, alături de Maris Mitran, Ilie Balaci și Cornel Dinu, iau pulsul partidei de pe Arena Națională.

Meciul va fi comentat de George Dobre și Dan Ștefănescu.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Baaaaaaaaa aa...aaaa.numai pe digi sport dati toate meciurile.pt ce naiba mai sunt celelalte posturi?dati o lege k digi sport sa fie difuzat de toate firmele d tv!nu doar kateva!
  • E o vietate extrem de gretoasa acest Horia Hipopotanovici. La ora asta probabil isi pregateste limba pentru descutiile cu Jiji.

Trimite un comentariu