Skip to main content

Dinu Patriciu, executat silit de Peter Imre, de fiul vitreg și de un fost director. Avocata magnatului: cei trei n-au avut contract cu Patriciu

 

Foto: Mediafax
Foto: Mediafax

Publicitate

Executorii judecătorești au ajuns din nou la reședința lui Dinu Patriciu de la Snagov, pentru o executare silită.

Executarea silită a fost declanșată de Peter Imre (fost director general Adevărul Holding), de Andrei Ștefan (fiul vitreg al lui Dinu Patriciu) și de Adrian Vasile (fost membru în boardul Adevărul), conforn unei declarații date presei de avocata miliardarului, difuzată de B1 TV.

Elena Corciu, avocata lui Dinu Patriciu, susține că între Dinu Patriciu și cei trei nu a existat vreun contract de prestări servicii.

"Domnul Dinu Patriciu nu datorează nici domnului Peter Imre, nici domnului Andrei Ștefan și nici lui Adrian Vasile sumele de bani pretinse de aceștia pe calea executării silite. Niciodată nu a fost încheiat, între Dinu Patriciu și acești domni, un contract prin care Dinu Patriciu să-și assume vreo obligație de plată a acestor sume. Și nici domnul Peter Imre, nici Andrei Ștefan, nici Adrian Vasile nu au prestat vreu serviciu ca să poată pretinde acești bani.

Executarea silită este inițiată în baza unor bilete emise în alb de domnul Patriciu, în scopul perfectării tranzacției Adevărul Holding.

Multă lume a crezut că domnul Patriciu o să moară la intervenția chirurgicală extrem de complicată pe care a suferit-o și nu mai are cine să verifice sau să conteste ceva. Aceste trei bilete la ordin sunt lipsite de valoare juridică, nefiind încheiat vreun contract între Dinu Patriciu și acești pretinși creditori.

Aceștia nu pot dovedi că au prestat vreun serviciu pentru Dinu Patriciu. De aceea noi am făcut o opoziție la executarea silită.

Magistrații au încuviințat executarea silită a lui Dinu Patriciu în contul unor datorii pe care afaceristul le-ar avea către cei trei.

Dintre cei trei, Peter Imre susține că Dinu Patriciu îi datorează suma de 80.000 de euro.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Aşa e, cel puţin Imre nu avea ce căuta în presă. A mâzgălit şi el, acolo, nişte articolaşe despre restaurante, despre cât de bine a mâncat. A, că i-a făcut blow-job lui Patriciu pentru bani scriindu-i osanale, asta e altă poveste...
  • Dincolo de orice, problema celor trei "crai" a fost urmatoarea: niciunul nu era calificat pentru afacerea numita presa scrisa. La fel la in politica, multi isi dau cu parerea, dar putini sunt cei alesi...
  • Cei trei mega-tupeisti sunt indivizii care au distrus Adevarul Holding. Incompetenti, arivisti si mega-slugarnici fata de Patriciu, toti cei care au lucrat cu ei cunosc cum se ploconeau in fata lui sau cum se dadeau mari in fata sclavilor cu faze de genul "tocmai m-a sunat Dinu", "asa a zis Dinu", "trebuie sa ne vedem cu Dinu la restaurant" etc. Dar cel mai de coma este Imre, jigodia perfecta care pusese tabloul lui Dinu la intrarea in firma si deasupra propriului birou si care a propus in board ca angajatii sa stranga bani pentru a-i face cadou de ziua lui. Va urez, baieti, sa nu mai gasiti niciodata serviciu dupa ce renuntati la ADH. Falimentatorilor!
  • Patriciu plateste acum propria nerozie de a-l pune pe imre sef de sala la Adevarul Holding. Si cum era de asteptat, PLImre cand a ajuns imparat pe ta su l-a spanzurat
  • Peter Imre daca ar avea un pic de caracter,atunci ar da el lui D.P. cei 80000 euro,doar pentru faptul ca a fost platit atata timp pentru incompetenta lui cu zeci de mii de euro lunar de catre mogul

Trimite un comentariu