Skip to main content

Facebook vrea tot mai mulți bani de la utilizatori

 

facebook-apps

Publicitate

Facebook a introdus servicii plătite, pe lîngă deja cunoscutele reclame plătite și promovări de pagini.

Mai nou, utilizatorii care doresc să trimită mesaje unor persoane pe care nu le au în lista de prieteni au opțiunea de a plăti fiecare mesaj pentru ca acesta să ajungă în inbox-ul respectivului destinatar. În caz contrar, mesajul ajunge într-un alt folder, unde de obicei se găsesc mesajele spam. Prețul unui asemenea mesaj este de 0.75 de lei.

captura mesaj Fb

De curând însă, promovarea paginilor publice se face și plătind unele ”taxe”. Facebook a introdus opțiunea de a plăti ”like”-urile primite, numărul acestora crescând direct proporțional cu suma plătită. Serviciul ”Get more Likes” are prețuri care pleacă de la 17 lei pe zi, fapt care ar aduce între 6-22 like-uri noi, la 253 de lei pe zi, care ar însemna până în 333 de like-uri noi.

Fb_taxe

Promovările paginilor au și ele o grilă de prețuri. Astfel, pentru 17 lei, Facebook garantează că pagina respectivă ar ajunge să fie văzută de un număr de utilizatori estimat între 4.100 - 7.500. Prețul maxim ar fi 170 de lei și ar aduce între 43.000 -81.000 de potențiali vizitatori.

facebook costuri

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com

Comentarii

 • E o tampenie umflata cu pompa de piaristi (ca sa primeasca bani pentru atragerea acestor like-uri) si de oameni de marketing submediocri.
  Sunt tampiti care fac promotii cu masini ca premii si cu mecanism ce se desfasoara exclusiv prin facebookisbuc.
  DEZASTRU!!!!!!
  E vreun echilibrat care bea apa Bucovina, apropo?
  Dar un om echilibrat sta pe Facebook?
 • HA HA HA, ma intreb cat o mai dura Mania cu Facebook-ul asta ca i-a innebunit pe toti, se zice ca daca nu ai Facebook nu existi. MA LASI ???
 • Sau cumperi cu 15$ 1000 de likeuri din Malaezia sau Filipine cum o fac multe celebritati mai ales de la noi.Voi chiar credeti ca Inna are 10 milioane de likeuri pe bune?

Trimite un comentariu