Skip to main content

Finala Champions League, difuzată de Digi Sport, Dolce Sport și TVR. Meciul va fi transmis și 3D

 

champions-leagueFinala Champions League dintre Bayern Munchen și Borussia Dortmund va fi difuzat în direct pe Digi SportDolce Sport și TVR 1 începând cu ora 21.45.

Publicitate

Dolce Sport va transmite meciul și în 3D pe Dolce Sport 3D, care va putea fi recepționat de clienții DTH și IPTV pe poziția 299, iar clienții NextGen îl vor putea găsi pe poziția 199. Acest canal poate fi recepționat de clienții Romtelecom care au receptoare HD, televizoare și ochelari speciali 3D.

Digi Sport dedică întreaga zi acestui eveniment fotbalistic cu ediții speciale ale știrilor și transmisiuni în direct de la Londra. Toate programele sportive ale zilei, de la 10 dimineața la 2 noaptea, de pe Digi Sport 1, sunt dedicate Champions League.

În cadrul a două emisiuni speciale, Digi Sport 1 va prezenta traseul celor două echipe către finală, vor fi difuzate rezumatele tuturor partidelor jucate de Bayern și Borussia în acest sezon al Champions League.

Raluca Hogyes prezintă, la orele 14:00, 17:30 și 19:30, jurnale speciale de știri, cu ultimele amănunte de la Londra, iar de la ora 20.00 Andrei Niculescu dă startul maratonului dezbaterilor sportive în studioul Eurofotbal.

Bogdan Socol și George Dobre vor fi comentatorii Digi Sport la finala Champions League, în timp ce la Dolce Sport vor comenta Emil Grădinescu şi Bogdan Cosmescu pentru formatele SD şi HD, respectiv Cosmin Băleanu pentru 3D. La TVR vor comenta Marian Olaianos și Emil Hossu Longin.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu