Skip to main content

Finala Europa League dintre Chelsea și Benfica, difuzată de trei televiziuni

 

europa league

Publicitate

Bătălia dintre Chelsea și Benfica pentru trofeul Europa League va fi transmisă de trei posturi de televiziune. Partida ca se va juca pe Amsterdam Arena (Olanda) va putea fi văzută pe Pro TV, Digi Sport și Dolce Sport, începând cu ora 21.45.

Pe Digi Sport vor comenta Ionuț Angheluță si Dan Ștefănescu, iar la Dolce Sport vor fi Vlad Enăchescu și Cosmin Băleanu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • O mica observatie: Digi si Dolce au cumparat in acelasi timp, pentru ca aceste drepturi de televiziune se vand in urma unor licitatii cu termene fixe, in care nu are importanta cine a mai difuzat competitia sa nu.
  • Ce ne mai place nouă, românilor să ne băgăm în seama! un singur comment e adevărat. orice firma de cablu poate cumpăra drepturi de la Uefa. dolce le-a cumpărat înaintea lui digi pentru ca a transmis competitia înaintea lor. dar asta n-are importanta. si upc poate cumpăra. iar la protv a ajuns un meci pe etapă... cel free to air, mai precis a doua opţiune. de ex, daca la toamna petrolul si steaua ajung în el, protv va transmite doar petrolul. cum s-a întâmplat în primăvară cand protv nu a transmis steaua ajax pt ca era implicată si cfr cluj. va rog... nu mai scrieţi prostii daca nu aveţi informaţii, doar ca să va daţi deştepţi, dar bubuiti....
  • Vlad Enachescu e cel mai slab comentator si cu toate astea e numai prin strainataturi plecat. Are mega-noroc sa dea peste fraieri baiatul asta!
  • atat UCL,cat si EL,nu se pot transmite fara ajutorul unei televiziuni free to air,coada venind de la Dolce!Pe undeva e bine,pentru ca asa iti potialege comentatorii!
  • Oameni buni, niciuna dintre informatii nu e buna. Digi impreuna cu Dolce au cumparat impreuna de la UEFA, iar Pro TV a cumparat separat tot de la UEFA optiunea "free to air", ramasa libera, deoarece cablistii nu puteau sa acopere aceasta cerinta.
  • meciurile astea se vad si pe net, free ptr abonatii RCS@RDS, si cu plata ptr cei care au achizitionat aplicatia voyo.
  • digi n-a avut bani sa cumpere singura drepturile, de aceea s-a aliat cu dolce. iar deoarece ambele televiziuni nu au acoperire totala, uefa a vandut un pachet si la o televiziune care se prinde in toata tara. acelaşi lucru s-a întâmplat şi la liga campionilor.
  • astia de la digi sport sunt foarte prosti, au cumparat drepturile tv si ei le vand in Romania la alte televiziuni, in loc sa aibe ei exclusivitate

Trimite un comentariu