Skip to main content

Finala The Voice și Got Talent au surclasat Eurovisionul în Marea Britanie și Franța

 

eurovision
Eurovisionul a avut competiție puternică în Marea Britanie și în Franța, unde producția a fost difuzat începând cu ora 21.00, respectiv 20.00.

Publicitate

BBC1, televiziunea care a transmis Eurovision în Marea Britanie, a înregistrat o medie de 7,7 milioane de telespectatori pe minut, anunță The Guardian. Competiția a fost surclasată de Britain's Got Talent, difuzat de ITV, pe intrevalul orar 7.30 - 8.45. În rest, Eurovision a condus la capitolul audiențe, înregistrând, pentru cinci minute, un vârf de 9,3 milioane de telespectatori. Rezultatele sunt asemănătoare cu cele de anul trecut, când competiția a avut o medie de 7,5 milioane de privitori.

Pe locul patru în Franța

În Franța, competiția europeană a concurat cu finala The Voice (varianta franceză a emisiunii Vocea României), care a fost difuzată de TF1, conform Ozap.com. Eurovision 2013, transmis de France 3, a ocupat locul patru în audiențe, cu o medie de 2,7 milioane de telespectatori. Show-ul The Voice a atras o medie de 6,9 milioane de telespectatori din toată țara.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu