Skip to main content

Fostul adjunct de la Jurnalul, poziție de conducere la EVZ

 

Sursa foto: old.qmagazine.ro

Publicitate

DE LA STÂNGA LA DREAPTA. Gabriela Antoniu, fost redactor-șef adjunct la Jurnalul Național, a intrat în echipa Evenimentul zilei. Ea este, din această săptămânâ, adjunctul ediției online Evenimentului zilei.

"Chiar dacă poziția ei este legată mai mult de ediția online, Gabriela ne va ajuta foarte mult și pe varianta tipărită a Evenimentului zilei. Având în vedere experiența ei, sunt bucuroasă că face parte din echipa pe care o construiesc la Evenimentul zilei", a declarat pentru Paginademedia.ro Simona Ionescu, redactor-șef EVZ.

Gabriela Antoniu a plecat de la Jurnalul Național după o dispută cu Marius Tucă, legată de plata salariilor, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Am plecat din cauza neplății salariilor în ciuda tuturor promisiunilor că situația se va rezolva”, declara Gabriela Antoniu pentru Paginademedia.ro.

Gabriela Antoniu era unul dintre veteranii Jurnalului Național. A lucrat aproape 15 ani la ziar. Înainte de a fi redactor-șef adjunct, a fost reporter la politic, a condus secția de politică a cotidianului din trustul Intact.

A semnat, împreună cu Dan Constantin, câteva articole din seria “Cei care îl au pe nașu’ în suflet”. Unul dintre ele critica vehement “banda băsiștilor din audiovizual”și punea la zid, într-un limbaj foarte dur, câțiva membri CNA care nu erau de acord cu ordonanța Guvernului Ponta pentru modificare legii audiovizuale. Articolul a fost semnalat de Paginademedia.ro aici.

Va afecta faptul că vine de la un cotidian pro USL la un ziar anti USL?

Gabriela Antoniu, pentru Paginademedia.ro:

"Nu cred că are vreo importanță acest aspect. Ceea ce este important este să îmi fac meseria și să confirm așteptările celor care au avut încredere în mine și m-au cooptat în echipa Evenimentului zilei, chiar dacă uneori, în presă, ca și în cazul meu, se discută în termeni pro sau contra cuiva, în acest caz USL.

Sunt câteva principii care țin de meseria de jurnalist, de la care nici eu, nici ceilalți colegi de breaslă nu ar trebui să abdicăm. Unul dintre acestea, și după părerea mea cel mai important, este informarea corectă a publicului."

Citește și:

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu