Skip to main content

Fostul preşedinte CNA se judecă cu Diaconescu pentru afirmaţii defăimătoare. Despăgubirile sunt de 100.000 de lei

 

cna rasvan popescu

Publicitate

Răsvan Popescu, fostul preşedinte al CNA, se judecă de un an cu Dan Diaconescu şi cu Ocram Televiziune pentru afirmaţii defăimătoare. Instanţa de decis la începutul acestui an ca Răsvan Popescu să primească despăgubiri de 100.000 de lei (23.800 de euro) de la Dan Diaconescu.

Dar lucrurile nu s-au încheiat aici. Decizia dată de Judecătoria Sectorului 6 a fost atacată cu recurs şi urmează să fie judecată de Tribunalul Bucureşti, având primul termen anul viitor.

Acum sunt în recurs. Obiectul dosarului a fost o serie de calomnii făcute în trecut”, a declarat pentru paginademedia.ro Răsvan Popescu, fostul preşedinte CNA, acum membru în cadrul forului audiovizual.

OTV a derulat la începutul anului trecut o campanie puternică împotriva CNA, instituţie care a amendat de mai multe ori postul de televiziune. Postul a ajuns chiar să difuzeze imagini de paparazzi în care Răsvan Popescu, preşedintele CNA, ieşise la cumpărături, după cum paginademedia.ro a relatat AICI.

În timp ce imaginile se derualu, pe fundal Dan Diaconescu şi invitaţii săi făceau tot felul de comentarii la adresa preşedintelui CNA.

"Haideţi să vedeţi nişte poze cu preşedintele CNA în funcţie, domnul Răsvan Popescu (...) şi se duce şi el să-şi ia o damigeană cu vin de la o cramă. Domnul Popescu nu se dezminte. Ţara arde şi domul Răsvan Popescu bea", comenta Dan Diaconescu.

Comentariile şi supoziţiile lui Dan Diaconescu:

  • "Interesant este că foloseşte maşina poporului român, este maşina de serviciu, pe care noi o plătim din greu, şi benzină şi întreţinere".
  • "Cară omul canistra cu maşina statului, cu maşina poporului plătită din greu".
  • "Ăsta ne amendează pe noi cu 50.000 de euro ca să se ducă să-şi ia vin a doua zi. Păi vi se pare normal?"
  • LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus