Skip to main content

Fostul președinte CNA se judecă cu Diaconescu pentru afirmații defăimătoare. Despăgubirile sunt de 100.000 de lei

 

cna rasvan popescu

Publicitate

Răsvan Popescu, fostul președinte al CNA, se judecă de un an cu Dan Diaconescu și cu Ocram Televiziune pentru afirmații defăimătoare. Instanța de decis la începutul acestui an ca Răsvan Popescu să primească despăgubiri de 100.000 de lei (23.800 de euro) de la Dan Diaconescu.

Dar lucrurile nu s-au încheiat aici. Decizia dată de Judecătoria Sectorului 6 a fost atacată cu recurs și urmează să fie judecată de Tribunalul București, având primul termen anul viitor.

Acum sunt în recurs. Obiectul dosarului a fost o serie de calomnii făcute în trecut”, a declarat pentru paginademedia.ro Răsvan Popescu, fostul președinte CNA, acum membru în cadrul forului audiovizual.

OTV a derulat la începutul anului trecut o campanie puternică împotriva CNA, instituție care a amendat de mai multe ori postul de televiziune. Postul a ajuns chiar să difuzeze imagini de paparazzi în care Răsvan Popescu, președintele CNA, ieșise la cumpărături, după cum paginademedia.ro a relatat AICI.

În timp ce imaginile se derualu, pe fundal Dan Diaconescu și invitații săi făceau tot felul de comentarii la adresa președintelui CNA.

"Haideți să vedeți niște poze cu președintele CNA în funcție, domnul Răsvan Popescu (...) și se duce și el să-și ia o damigeană cu vin de la o cramă. Domnul Popescu nu se dezminte. Țara arde și domul Răsvan Popescu bea", comenta Dan Diaconescu.

Comentariile și supozițiile lui Dan Diaconescu:

  • "Interesant este că folosește mașina poporului român, este mașina de serviciu, pe care noi o plătim din greu, și benzină și întreținere".
  • "Cară omul canistra cu mașina statului, cu mașina poporului plătită din greu".
  • "Ăsta ne amendează pe noi cu 50.000 de euro ca să se ducă să-și ia vin a doua zi. Păi vi se pare normal?"
  • LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu