Skip to main content

Gigi Becali şi Andreea Marin, din nou cele mai mediatizate vedete din ziare

 

andreea marin la realitateaAndreea Marin, Anamaria Prodan şi Adriana Bahmuţeanu sunt cele mai mediatizate vedete feminine în presa scrisă, în perioada 15 aprilie -14 mai 2013, potrivit mediaTRUST. În topul masculin, Gigi Becali revine pe prima poziţie, fiind urmat de Laurenţiu Reghecampf şi George Copos.

Publicitate

Andreea Marin ocupă locul întâi în clasamentul celor mai mediatizate vedete feminine, cu 65 de menţiuni în presa scrisă. Apariţiile sale la evenimente mondene, interesul deosebit al presei cu privire la viaţa acesteia după divorţul de Ştefan Bănică Jr. i-au adus vedetei prima poziţie.

Locul doi este ocupat de Anamaria Prodan, care a înregistrat 61 de apariţii. Articolele în care este menţionată vedeta fac referire la activitatea ei de impresar, la declaraţii legate de soţul acesteia, Laurenţiu Reghecampf, precum şi la “conflictul” cu Gigi Becali.

Adriana Bahmuţeanu coboară pe locul trei în acest clasament, cu 55 de apariţii. A cincea împăcare cu soţul ei Silviu Prigoană este principalul subiect la care jurnaliştii fac referire în privinţa vedetei.

Loredana Groza ocupă locul cinci în clasamentul mediaTRUST, cu 48 de apariţii, legate în cea mai mare măsură la activitatea profesională a artistei.

Surpriza topului feminin din perioada 15 aprilie - 14 mai 2013 este Andreea Mantea, introdusă pentru prima dată în monitorizarea mediaTRUST. De la prima intrare în clasament, Andreea Mantea a înregistrat 40 de menţiuni. Principalele materiale au avut ca subiect relaţia tumultuoasă cu “Vocea României”, Ştefan Stan.

celebritati feminine si masculine in presa

Topul vedetelor masculine rămâne, în mare parte, dedicat fotbalului, primele trei poziţii fiind ocupate de oameni ce-şi desfăşoară activitatea în acest domeniu. Astfel, Gigi Becali ocupă locul întâi cu 345 de apariţii, urmat de Laurenţiu Rghecampf cu 311 apariţii.

Locul trei este ocupat de George Copos, cu 116 menţiuni. Din clasament mai fac parte Mitică Dragomir (100 menţiuni), Mircea Sandu (94 menţiuni).

Raportul indică evoluţia lui Radu Mazăre, primarul Constanţei, care ocupă locul şapte, cu 80 de menţiuni, după ce luna trecută se afla pe locul 10. Urcarea acestuia în clasament se datorează în mare parte apariţiilor mondene precum şi implicării în proiectele de promovare a staţiunii Mamaia.

Topul apariţiilor pe copertă

Supriza clasamentului cu apariţii pe copertă este omul de afaceri Silviu Prigoană, care ocupă locul trei, cu 16 menţiuni. Primele două poziţii coincid cu cele din topul masculin, locul întâi – Gigi Becali (36 menţiuni), locul doi – Laurenţiu Reghecampf (30 menţiuni).

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marius Marius
    Dodo, ia o sarmaluta in gurita si fa frumos ca poate te baga si pe tine careva in seama. Asa deformat cum esti. :)
  • Dodo Dodo
    Cele mai mediatizate personaje sunt si cele mai detestate personaje din Romania: o "zana" expirata de decenii care nu se ocupa cu nimic concret decat cu escrocherii prin fundatiile ei oneroase, o mahalagioaica cu trecut dubios supranumita Cap de Mop, un blatuitor de antrenor tinut sub papuc de nevasta-sa, o precupeata penibila care divorteaza de alt personaj ridicol de zeci de ori etc.

Trimite un comentariu

sus