Skip to main content

Liana Stanciu şi Costea Lupescu prezintă Duminica poveştilor adevărate la TVR2

 

Duminica povestilor adevarate - Liana si Costea - foto TVRÎncepând din 12 mai, TVR 2 difuzează în fiecare duminică, de la ora 18.10, emisiunea Duminica poveştilor adevărate, prezentată de Liana Stanciu şi Costea Lupescu.

Publicitate

"Echipa emisiunii îşi doreşte să pună în lumină valori adevărate, să aducă în faţa publicului oameni excepţionali, care ne pot inspira pe toţi, oameni care schimbă cu adevărat lumea din jurul lor", după cum se arată într-un comunicat al TVR2.

Emisiunea cuprinde imagini de arhivă, unele dintre acestea difuzate în premieră, care ilustrează file din viaţa fiecărui invitat.

Invitaţii primei ediţii a emisiunii Duminica poveştilor adevărate sunt Dumitru Prunariu, primul şi singurul român care a zburat vreodată în spaţiu, şi Smaranda Vornicu, fiica regretatului om de televiziune Tudor Vornicu.

Echipa emisiunii a pregătit şi una dintre puţinele filmări în care Tudor Vornicu, păstrându-şi tonul serios, îl provoacă pe tânărul Jean Constantin să-l imite pe Toma Caragiu. Este doar unul dintre momentele de arhivă TVR, comentat "în direct", alături de Smaranda Vornicu.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • legionarel legionarel
    lupescu e un legionarel care a jucat in filmul despre gavrila ogoranu si care vine de la o emisiune de batut manastirile de pe tvr1
  • dodonel dodonel
    . lupescu este un actor(cu scoala la atf) care a mai avut emisiun la tvr. dar e destul de antipatic si plin de el, slabut ca prezentator.
  • Daniel Daniel
    Costea Lupescu este un prezentator si realizator de emisiune deosebit. L-am urmarit la emisiunea Universul Credintei de pe TVR 1 unde uneori prezenta emisiunea iar altadata realiza rubrica Pelerin.
  • bereczki bereczki
    TVR2 UN POST TV DIN CE IN CE MAI BUN. ANATOMIA LUI GREY E UN SERIAL FOARTE ORIGINAL SI INTERESANT IN ACELASI TIMP .
    DACA TOTI AM INCETA SA NE MAI UITAM LA EMISIUNILE TABLOIDE ELE NU AR MAI EXISTA .
  • geo geo
    Cine e Costea Lupescu asta...o alta vedeta in devenire a tvr?

Trimite un comentariu

sus