Skip to main content

MAI ÎNŢELEGE CINEVA CEVA? Realitatea Media spune că a obţinut din nou dreptul asupra mărcilor Realitatea

 

Realitatea Adevarul

Telenovela Realitatea continuă. Realiatea.net spune că Tribunalul Bucureşti a dispus astăzi suspendarea contractului de cesiune de mărci încheiat între Realitatea Media şi Win Win Business & Lobby Company. Situaţia vine la doar câteva zile după ce instanţa, într-un alt proces, trecuse mărcile de la Realitatea Media la Win Win.

Instanţa a suspendat efectele contractului de cesiune până la soluţionarea irevocabilă şi definitivă a unui alt dosar, înregistrat chiar astăzi de Realitatea Media la Tribunalul Bucureşti care vizează anularea cesiunii de mărci din aprilie 2012, precum şi anularea procesului verbal al licitaţiei organizate în aceeaşi perioadă.

În plus, instanţa a dispus instituirea sechestrului judiciar asupra mărcilor pentru opozabilitate la OSIM şi la Consiliul Naţional al Audiovizualului. Sentinţa de ieri poate fi atacată cu recurs în 5 zile lucrătoare.

Realitatea Media, condusă de Cozmin Guşă, a pierdut săptămâna această cele 126 de mărci deţinute de societate, ca urmare a deciziei Curţii de Apel Bucureşti. Brandurile au  ajuns în posesia Win Win Business Lobby Company, o companie britanică care preluase mărcile pentru 1,1 milioane de euro în aprilie 2012, când de Realitatea TV se ocupa omul de afaceri Elan Schwartzenberg. Ulterior, tranzacţia a fost contestată în instanţă de mai mulţi creditori.

Citeşte şi:

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • BOGDAN BOGDAN
    http://www.evz.ro/detalii/stiri/exclusiv-cozmin-gusa-pierde-in-instanta-marcile-realitatea-media-realitatea-tv-realitat-103.html

    Raspopitule...mai bine citeste aici...tu, gusa si rares bogdan sunteti atat de ipocriti incat trebuie rescris DEX-ul...Gusa a lasat teritoriu fara bani ca sa iti promoveze moaca pe panourile publicitare din Capitala...Ce scarba imi e de voi...
  • doru doru
    TB = judecator Moncea. Aceiasi Moncea .
  • Ioan Ioan
    Tu esti Silviu Manastire ala de la televizor? Ai juma' de norma si de postat pentru loserul Gusa? Ce penibili sunteti amandoi... La brutarie, sa jucati o tabla cu Gigi :)))
  • Vanea Vanea
    TB a decis ca marcile sa fie gestionate de Realitatea Media pina la solutionarea tuturor proceselor. Deci gusatu nu "a redevenit proprietar", cum da de inteles, ci este doar "gestionar". Repet, pina la prima infatisare.
  • Vanea Vanea
    Cum? Gusa a reusit sa bage aceeasi speta pe rol la tribunalul Bucuresti, speta pe care a pierdut-o definitiv la curtea de Apel? Nu cumva a primit-o aceeasi judecatoare cu care cistiga el toate procesele la TB? Precis partea pirita nu era in sala cu decizia curtii superioare in dinti ca sa inchida noua "cauza". Si sigur i-au trimis citatii peste citatii, dar stiti cum e: de la cutia postala se mai si fura, copiii sunt curiosi sau semneaza de primire cite o bunica ramolita dupa care o pune in cutia de boboane Vinga cu fluturasii de pensie. Pe bune acum: Guse mai e proprietar pe marci pina la primul termen de judecata. Trage de timp incercind sa combine creditorii sa conteste si ei. Pa!
  • lavinia marcela lavinia marcela
    Gusa sa bage bani in Realitatea??? E aproape amuzant… Nu mai zic de ai lui, dar nici macar pe ai altora nu i-a bagat…Mai curand sa ia…Dar asta urmeaza sa cerceteze organele penale…
  • silviu manastire silviu manastire
    Daca te documentai mai bine ajungeai la concluzia ca marcile au fost castigate luni prin decizie definitiva si irevocabila de Win Win,adica tranzactia prin care ele au fost instrainate a fost perfect legala.
    Ceea e a declarat Gusa aici face referire la faptul ca,cu ajutorul judecatoarei lor de suflet,o judecatoare de o calitate si impartialitate indoielnica, au obtinut o suspendare a acelei decizii pana la definitivarea tuturor dosarelor aflate pe rol in aceasta cauza.Stai linistit/a ca aceasta decizie nu e definitiva si va fi atacata cu recurs.
    Oricum la ce justitie exista in romania nu e de mirare ca se intampla aceste lucruri.....
  • parerea mea parerea mea
    Iulia,
    daca citeai si te documentai, intelegeai si tu. Dar este mai simplu sa dai copy-paste dupa ce spune piperea si gata articolu' de senzatie.
    Win win nu a castigat marcile, asa cum anuntau (ti), instanta a anulat denuntarea acelui contract de catre Administratorul judiciar.
    Asa dupa cum iti spuneam mai an, Gusa nu-I nascut ieri (nu mi-e drag de el, dar sa-l banui de prostie este o greseala) si nu se apuca sa bage bani in realitatea daca avea un risc semnificativ sa piarda marcile.
  • Dorin Dorin
    e semn ca-s pe moarte, n-o mai duc mult...

Trimite un comentariu

sus