Skip to main content

Mașini pe alese la Discovery

 

145037481_001

Publicitate

Discovery Channel lansează, din această vineri, emisiunea Mașini pe alese: în jurul lumii, o nouă serie cu Mike Brewer, expertul în maşini la mâna a doua care străbate globul pentru a transforma o investiţie auto modestă într-un succes.

El trebuie să cumpere, să vândă şi în final să dea lovitura, plecând de la 3.000 de dolari ca să ajungă la un superautomobil sport de lux.

Mike Brewer îşi doreşte să îşi îndeplinească o ambiţie de-o viaţă, verificând dacă poate să facă schimburi prin toată lumea astfel încât să ajungă de la o maşinuţă ieftină la un superautomobil. Realizatorul va străbate lumea din Mumbai până în Mexic apoi în Orientul Mijlociu.

Episodul 1 – India
Având în buzunar doar 3.000 de dolari, Mike își începe aventura în India și reușește să cumpere un Hindustan Ambassador. Deși modelul se construiește non-stop de 70 de ani, încă are un mare număr de fani, în special în rândul politicienilor indieni. Inspirate după clasicul Morris Oxford, noile modele sunt aproape identice cu originalele, iar Mike e de părere că, dacă va reuși să aducă unul în Marea Britanie, va obține un profit substanțial.

Episodul 2 – Marea Britanie
Mike ajunge în Marea Britanie pentru următoarea lui tranzacție, care implică un Land Rover 4x4. Însă adevărata lui valoare constă în prețul care diferă mult de la o zonă a țării în alta – un aspect al industriei auto cu care Mike este extrem de obișnuit.

Episodul 3 – Suedia
În Suedia, Mike își dă seama foarte rapid că există o piață excelentă pentru mașinile americane. El își va încerca norocul cu un Volvo.

Episodul 4 – Japonia
Mike ajunge în Japonia, unde totul se reduce la ”mic și frumos”, și identifică imediat un automobil Kei.

Episodul 5 – Mexic & SUA (California)
Mike pleacă spre vest. Destinația lui este Mexico City, unde face echipă cu un dealer local ca să învețe cum se negociază prin părțile locului. Următoarea mașină pe care a ales-o este un VW.

Episodul 6 – Orientul Mijlociu
În ultimul episod al sezonului, Mike ajunge în Orientul Mijlociu, sperând că ultimul lui schimb îl va ajuta să dea lovitura cea mare. Va reuși oare să cumpere un Porsche 911 de la o licitație de automobile din Dubai.

LIKE. Fiți la curent cu țtirile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • "În Suedia, Mike își dă seama foarte rapid că există o piață excelentă pentru mașinile americane, așa că își va încerca norocul cu un Volvo."

    nu stiam ca volvo e masina americana...

Trimite un comentariu