Skip to main content

Nu vă gândiţi la prostii! GSP, pe prima pagină: "Suntem mândri de măciuca noastră!"

 

Publicitate

"Nu suntem vulgari, dar nu putem rata când fotbalul face poante atât de bune", se justifică Gazeta sporturilor pe prima pagină. Explicaţia vine sub o fotografie în care pe un banner al unor suporteri se poate citi: "SUNTEM MÂNDRI DE MĂCIUCA NOASTRĂ". Despre ce este vorba?

Răspunsul vine două rănduri mai jos: "Nu e nicio glumă: vâlcenii de la Damila Măciuca se luptă, cu bannere memorabile, să promoveze în liga 1."

Echipa Damila Măciuca a ratat intrarea în Liga 1 pentru că a făcut egal cu FC Olt, la meciul în care s-a afişat memorabilul banner, dar la fel de memorabilă este originea numelui "Damila Măciuca", regăsită în reportajul din interiorul ziarului:

Echipa este patronată de fraţii Niţu, originari din Măciuca. Damila vine de la prenumele lor, Dan, Mitică şi Laurenţiu. Cei trei fraţi au afaceri în construcţii şi import de metale şi au decis să investească în fotbal la iniţiativa lui Mitică Niţu, jucător, în tinereţe, în echipa satului.

Reportajul Măciuca e numai una! a apărut, ieri, numai în ediţia tipărită a Gazetei sporturilor

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex.D Alex.D
    Eu sunt de acord ca muuulti "ziaristi" au probleme DAR cand oamenii se tot iau "dupe" super-academicienii carora li se nazareste o data la cativa ani sa vina cu noi reguli de genul "nicio" fara nici o acoperire de bun simt a schimbarii pe care vor sa o efectueze, atunci mai bine mergem naiba toti la culcare.
    Nici cu PORCARIA aia de regula cu I din A nu mi-e rusine. a fost o "decizie" luata pe genuchi . Are raposatul Pruteanu o postare despre asta pe blogul care nu cred ca mai e activ ...e foarte "iluminatoare" credeti-ma. Daca o cautati o s-o gasiti preluata de altii.
    P.S: a nu se intelege ca le iau apararea desteptilor de la GSP INSA trebuie sa ne dam seama ca muuuuulte elemente nu mai sunt sanatoase in tara asta si din pacate si academia face parte din acele elemente.
  • nume nume
    viorele, si omul ce a zis mai sus?
  • Viorel Viorel
    Cristi, pentru cunostiintele tale, "nicio" se scrie legat de vreo doi ani, dupa modificarile aparute in DOOM.
  • cristi cristi
    Eu tot stau si ma intreb cum dracu' au ajuns lesinatii astia din Intact sa lucreze in presa cand ei nu detin nici cele mai elementare notiuni de gramatica. E jenant sa vezi ca pana si huliganii de pe stadioane stiu ca in interiorul cuvantului se foloseste "â" din "a". Ca sa nu mai spun de acel "nici o gluma" de jos scris despartit. Plus multe alte greseli cu care se afiseaza pe prima pagina gen "Sunte-ti invitati sa urmari-ti partida cu incepere de la ora 20.30", pe care am observat-o acum 2-3 ani. Vai de steaua lor !

Trimite un comentariu

sus