Skip to main content

Nu vă gândiți la prostii! GSP, pe prima pagină: "Suntem mândri de măciuca noastră!"

 

Publicitate

"Nu suntem vulgari, dar nu putem rata când fotbalul face poante atât de bune", se justifică Gazeta sporturilor pe prima pagină. Explicația vine sub o fotografie în care pe un banner al unor suporteri se poate citi: "SUNTEM MÂNDRI DE MĂCIUCA NOASTRĂ". Despre ce este vorba?

Răspunsul vine două rănduri mai jos: "Nu e nicio glumă: vâlcenii de la Damila Măciuca se luptă, cu bannere memorabile, să promoveze în liga 1."

Echipa Damila Măciuca a ratat intrarea în Liga 1 pentru că a făcut egal cu FC Olt, la meciul în care s-a afișat memorabilul banner, dar la fel de memorabilă este originea numelui "Damila Măciuca", regăsită în reportajul din interiorul ziarului:

Echipa este patronată de frații Nițu, originari din Măciuca. Damila vine de la prenumele lor, Dan, Mitică și Laurențiu. Cei trei frați au afaceri în construcții și import de metale și au decis să investească în fotbal la inițiativa lui Mitică Nițu, jucător, în tinerețe, în echipa satului.

Reportajul Măciuca e numai una! a apărut, ieri, numai în ediția tipărită a Gazetei sporturilor

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Eu sunt de acord ca muuulti "ziaristi" au probleme DAR cand oamenii se tot iau "dupe" super-academicienii carora li se nazareste o data la cativa ani sa vina cu noi reguli de genul "nicio" fara nici o acoperire de bun simt a schimbarii pe care vor sa o efectueze, atunci mai bine mergem naiba toti la culcare.
    Nici cu PORCARIA aia de regula cu I din A nu mi-e rusine. a fost o "decizie" luata pe genuchi . Are raposatul Pruteanu o postare despre asta pe blogul care nu cred ca mai e activ ...e foarte "iluminatoare" credeti-ma. Daca o cautati o s-o gasiti preluata de altii.
    P.S: a nu se intelege ca le iau apararea desteptilor de la GSP INSA trebuie sa ne dam seama ca muuuuulte elemente nu mai sunt sanatoase in tara asta si din pacate si academia face parte din acele elemente.
  • Eu tot stau si ma intreb cum dracu' au ajuns lesinatii astia din Intact sa lucreze in presa cand ei nu detin nici cele mai elementare notiuni de gramatica. E jenant sa vezi ca pana si huliganii de pe stadioane stiu ca in interiorul cuvantului se foloseste "â" din "a". Ca sa nu mai spun de acel "nici o gluma" de jos scris despartit. Plus multe alte greseli cu care se afiseaza pe prima pagina gen "Sunte-ti invitati sa urmari-ti partida cu incepere de la ora 20.30", pe care am observat-o acum 2-3 ani. Vai de steaua lor !

Trimite un comentariu