Skip to main content

(P) Un Paşte de neuitat pentru întreaga familie

 

Publicitate

(P) Ai inceput sa te gandesti la cate pregatiri ai de facut pentru Sarbatorile de Pasti? Lista pare interminabila? Iata cateva trucuri pentru ca tu si familia ta sa va bucurati din plin de aceste Sarbatori, astfel incat sa depui un minim de efort cu un efect maxim.

In primul rand fa-ti o lista a meniului pe care ti-l doresti pentru Pasti. Convoaca intreaga familie si oricat de bizare ar fi cererile copiilor tai pentru meniul de Pasti tine cont si de ele.

Pune in capatul listei produsele traditionale: oua, drob, friptura de miel, cozonac, apoi continua cu alte preparate pe care cei dragi stii ca le vor devora pur si simplu. Apoi, pentru ca este primavara, fa o lista a verdeturilor si legumelor proaspete care nu trebuie sa lipseasca din meniu si care sunt pline de vitamine: marar, patrunjel, ridichi, ceapa si usturoi verde. In plus acestea te vor ajuta si sa ornezi cat mai frumos platourile.

Cumpara vopsea de oua in culorile preferate, si de ce nu, care sa se asorteze cu vesela, fata de masa si servetelele festive.

Pentru ornatul oualor poti alege si o vopsea sidefata sau abtibilduri. Iar cand te apuci de vopsitul oualor creeaza in casa o adevarata ceremonie la care sa participe toti membri familiei. Acest lucru este foarte important pentru copiii. Cu cat ii implici mai mult in pregatiri, se vor simti mai importanti, iar Sarbatorile Pascale vor fi direct asociate cu familia.

Pentru ca totul sa devina mai usor si mai rapid, ia in calcul si varianta cumpararii mancarurilor gata preparate, cum ar fi drobul sau cozonacul. Vei salva si timp si energie.
Cand mergi la cumparaturi nu uita si de decoratiunile pentru masa de Pasti. Da frau liber imaginatiei si combina vesel si jucaus culorile si diferitele obiecte.

Apoi urmeaza una dintre misiunile cele mai delicate, in care de aceasta data ar trebui sa implici cat mai putine persoane pentru ca efectul sa fie cat mai puternic. Ne referim aici la Iepurasul de Pasti care va face fiecaruia cate o surpriza.

In functie de nevoile fiecarui invitat poti “influenta” Iepurasul sa aduca haine sau jucarii pentru copii, electronice sau electrocasnice de care toata lumea are atata nevoie, cosmetice adecvate pentru invitatele tale.

Cand ai atat de multe cumparaturi de facut vei avea nevoie si de cele mai mici preturi. Intra de pe acum pe site-ul Carrefour, www.carrefour.ro si descopera cataloagele cu oferte adecvate pentru tot ce ai nevoie de Pasti. Astfel vei fi perfect organizat, te vei incadra in buget, iar Sarbatorile vor fi cu adevarat frumoase.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus