Skip to main content

(P) Vacanţa merită o vestimentaţie pe măsură!

 

Publicitate

(P) Ne bucuram cu totii de venirea caldurii, care inevitabil este asociata cu vacanta, timpul liber petrecut in natura, la mare, in parcuri facand sport si alte activitati pe care le indragim.

Pentru copii alege pantaloni scurti lejeri si tricouri cu imprimeruri vesele in care sa poata alerga tot parcul. Daca ai o fetita alege rochii lejere care sa le puna in valoare dragalasenia.

Iti place sa faci sport in aer liber? Alege pentru tine un pantalon trei sferturi si o vesta in aceeasi nuanta, iar pentru partener pantaloni scurti, tricou care se poate asorta cu tinuta ta si bineinteles atat de comozii tenisi pentru fiecare dintre voi.

Imbogateste-ti tinuta de vara cu rochite albe, feminine, sau cu model floral si nu uita de culoarea anului, verde smarald. Pentru partenerul tau poti alege o camasa de in, de nelipsit din garderoba in sezonul cald si un pantalon in nuante de albastru deschis sau beige.

Planuiti o vacanta la mare? Gandeste-te ce tip de costum de baie te avantajeaza mai mult: unul intreg sau doua piese. Anul acesta se poarta costumele de baie in culori calde uni, dar si cu un model grafic ce pune silueta in valoare. Asoarteaza costumul de baie cu o camasa de plaja care te va feri de razele prea puternice ale soarelui si iti va da un plus de eleganta.

De asemenea poti asorta si o fusta de plaja care te va face pur si simplu chic. Pentru a iesi seara pe plaja incearca pantaloni bermude albi cu o camasa tangerine sau verde smarald. Rochiile vaporoase de asemenea nu trebuie sa iti lipseasca. Le poti asorta cu sandale viu colorate si cu geanta mica, cocheta.

Pentru partener alege fie boxeri, fie sort de baie si slapi asortati.

La Carrefour gasesti la preturi foarte accesibile diferite articole pe care le poti asorta in variante nelimitate. Hainele propuse de marca TeX au croieli moderne care se pliaza perfect pe orice silueta. Sunteti cu totii chic si radianti! Sa inceapa vacanta!

Catalogul, AICI.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus