Skip to main content

PARTENERIAT. Evghenii “Geno” Prussakov, printre vorbitori la Conferințele Naționale de E-Commerce. Cine va mai susține prezentări

 

Screen shot 2013-05-13 at 3.52.14 PM

Publicitate

Reprezentanți ai Visa, MasterCard, Fan Courier, Elefant sau Zumzi vor vorbi la Conferințele Naționale de E-Commerce, ce se desfășoară în zilele de 27 și 28 mai 2013, la București. Evenimentul va fi organizat în cadrul celei de a opta ediții anuale a Galei Premiilor eCommerce (GPeC).

În lista de speakeri și traineri se numără și Evghenii “Geno” Prussakov, un cunoscut specialist în marketing afiliat la nivel mondial, care va susține o prezentare intitulată "What makes them Tick? (How knowing your affiliates can increase conversions)" și un workshop de 90 de minute intitulat "Advertiser's Crash Course in Affiliate Marketing".

Geno Prussakov este considerat unul din top trei experți în Marketing Afiliat la nivel internațional, care a lucrat la strategia de marketing online a companiilor de top precum: Forbes, Nokia, Hallmark, Warner Music, Skype, Forex Club, Volusion, cât și a altor câteva sute de companii small-business.

Numele sonore ale industriei de comerț electronic vor fi prezente la Conferințele Naționale de E-Commerce. Printre aceștia se numără: Cătălin Crețu (VISA Europe), Gabriel Ghiță (MasterCard), Marin Mitroi (RomCard), Gian Sharp (Cargus), Felix Pătrășcanu (FAN Courier), Lucian Aldescu (DPD Romania), Horia Neagu (Orange România), Marinela Bujor (Arabesque), Cosmin Costea (METRO), Cristian Herghelegiu (Elefant), Mihai Pătrașcu (evoMAG), Dan Dumitrescu (Oktal), Robert Anghel (ING Bank), Călin Fusu (Zumzi), Șerban Cristian (Altex) etc.

Lista completă a vorbitorilor poate fi găsită pe site-ul evenimentului, www.gpec.ro, în secțiunea Conferințe.

Cum va arăta evenimentul

Ziua de 27 Mai este constituita din prezentări și panel-uri de dezbatere pe cele mai importante subiecte de e-commerce: sondaje de piață, logistică și curierat, marketing afiliat, statistici, cifre și tendințe, plăți online, e-distribution, marketplaces etc.

Ziua de 28 mai aduce workshop-uri precum: Multichannel și Analytics, Marketing Afiliat, SEO, Facebook, PPC, dar și o dezbatere pe teme juridice numită “Magazinele online față în față cu Protecția Consumatorilor”.

Conferințele Naționale de E-Commerce se vor încheia cu modulul de networking “E-Commerce Zone” la care sunt invitați furnizorii de servicii să-și prezinte ofertele în fața magazinelor online și să stabilească contacte și oportunități de afaceri.

Conferintele Nationale de E-Commerce se vor desfășura în București, la Crystal Palace Ballrooms, în zilele de 27-28 Mai 2013, iar prețul unui bilet pentru cele două zile este de 150 euro + TVA.

Magazinele online care se înscriu în competiția GPeC până la data de 23 mai, beneficiază de gratuitate în limita a 2 persoane/magazin pentru participarea la Conferințele Naționale de E-Commerce.

De asemenea, cei care doresc să se înscrie doar la Conferințe până pe data de 23 mai, au parte de un discount earlybird, prețul biletului devenind 100 euro + TVA/persoana.

Puteți face o pre-rezervare (pentru a beneficia de discount-ul earlybird), scriind un email la adresa contact [@] gpec.ro.

Parteneri:

  • Gala Premiilor eCommerce 2013 este un eveniment sustinut de: Cargus, DPD Romania, FAN Courier, MasterCard, Orange, UIS, VISA, Zumzi
  • Cu sprijinul: Agile Media, CasaDeTraduceri, ClickTale, ECOMpedia, eName, Silkweb, TeamDeals, TRUSTED.ro, WebDigital, ZeList
  • Parteneri media: AvocatNet, Blogal Initiative, Computer Blog, Comunicate De Presa, DAS Cloud, Hotnews, IAB Romania, Kiss FM, Laptop News, Paginademedia.ro, Radio Romania Cultural, ShopMania, Trafic, Ulise
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu