Skip to main content

PARTENERIAT. Horia Brenciu, Marius Moga şi o trupă de la Românii au talent vin la ICEEfest

 

Publicitate

PARTENERIAT. Nume precum Horia Breciu, Marius Moga sau trupa Performers (foto) care a participat la Românii au talent, vor fi pe scena ICEEfest, la Bucureşti. Ei vor discuta alaturi de reprezentanti ai Facebook sau Google despre cum Internetul a schimbat relatia cu fanii si industria muzicala.

Jeff Leach, un popular stand-up comediant si DJ din Marea Britanie, va anima atmosfera pe parcursul festivalului.

Jeff a mixat si produs pentru Ministry of Sound si Island Records si este un colaborator permanent al unor emisiuni difuzate de BBC, ITV, Channel 4 si 5. Interviurile sale cu Lady Gaga precum si aparitiile alaturi de Alice Cooper i-au consolidat cariera.

Jeff va sustine si un show de stand-up comedy in seara zilei de vineri, 7 iunie, de la ora 18.00, pe scena ICEEfest si, in plus, va fi DJ-ul petrecerii private a evenimentului.

Oameni de creatie si comedianti locali se vor aduna la “Viral Movie Night”. 90 de minute de proiectii cu cele mai amuzante sau stupide clipuri care au facut trafic urias pe YouTube vor fi comentate si analizate de Teo, Sergiu si Micutu impreuna cu oameni de creatie cunoscuti precum Bogdan Naumovici sau Dragos Musat, adica omul din spatele lui Tetelu de la Catavencu si colaborator “Divertis”. Lor li se va adauga Mikey H., adica Mihai Holos, cel care face sute de mii de vizualizari in fiecare saptamana cu show-ul lui viral, “Doza de Has”.

In plus, fetele de la scoala de dans Performers – cunoscute publicului si dupa aparitia la “Romanii au Talent”, ca “Performers Crew”, vor dezmorti atmosfera intre prezentarile serioase ale festivalului.

Facebook, Google, Yahoo, Youtube, Skype, Micosoft, agentii de creatie digitale precum si producatorii unor jocuri celebre vor fi la Bucureşti in 6 si 7 iunie.

Festivalul este organizat in parteneriat cu Orange si cu sprijinul Microsoft - prin Internet Explorer 10 si Windows 8 – si se va desfasura saptamana viitoare, intre 6 si 9 iunie, la Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • rivo rivo
    Super ! Ma bucur in pricipal pentru cei care au participat la Romanii au Talent. Chiar daca nu au castigat, participa mereu la diverse evenimente.

Trimite un comentariu

sus