Skip to main content

PARTENERIAT. Orice vrei sa vinzi pe net, ai ce invata la ICEEfest de la PayPal, Google sau Facebook

 

Publicitate

PARTENERIAT. Pe langa subiectele legate de continutul video, social media, creativitate, gaming, mobile sau marketing digital si zona de e-commerce va fi puternic reprezentata la ICEEfest.

In prima zi, cei interesati de domeniu au la dispozitie un training si o sesiune de prezentari care cuprind experiente relevante in performance marketing adunate de companii precum Google, Foresview, iLeo, 8Team dar si de clienti precum ING Bank.

Printre cele mai asteptate prezentari se numara cele ale PayPal, prezent in premiera la un eveniment organizat in Romania. Damien Perillat, managind director PayPall pentru Europa Centrala si de Est va vorbi in dimineata celei de-a doua zile a festivalului.

O alta prezentare de interes va fi sustinuta de reprezentantul Facebook Serhad Bolukcu, managerul regiunii central si est europene, care va vorbi despre ce instrumente le ofera reteaua sociala celor care sunt interesati doar de rezultate si performance marketing.

Google, prin Bogdana Butnar, va completa sesiunea dedicata e-commerce-ului iar, imediat dupa, playeri locali si regionali printre care BestJobs, Zumzi, Vivre, Elefant sau EvoMag vor dezbate problemele cu care se confrunta industria din regiune.

ICEEfest este organizat de Thinkdigital in parteneriat cu Orange si cu sprijinul Microsoft - prin Internet Explorer 10 si Windows 8 – si se va desfasura saptamana viitoare, joi 6 si vineri 7 iunie, la Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus