Skip to main content

PARTENERIAT. Reducere la bilete pentru Conferintele e-commerce: 100 de euro prețul pentru doua zile

 

e-commerce

Publicitate

Taxa de participare la Conferințele Naționale de E-Commerce este de 100 euro/persoana pentru ambele zile de eveniment, dacă înscrierea se face până la data de 23 mai, ora 23:59.

În intervalul 23-26 mai, taxa va fi de 150 euro/persoană. Însă, magazinele online care participă în competiția GPeC și se înscriu până pe 23 mai, beneficiază de gratuitate în limita a două persoane/magazin.

Conferințele Naționale de E-Commerce, organizate în cadrul celei de a 8-a ediții anuale a Galei Premiilor eCommerce, au loc pe 27 și 28 mai 2013.

Evenimentul se va desfășura în București, la Crystal Palace Ballrooms situat în Calea Rahovei nr. 198A, iar în cele două zile au loc prezentări, dezbateri publice și opt workshop-uri in paralel pe subiectele de actualitate in comertul electronic.

Agenda completă a evenimentului este disponibilă pe website-ul Galei Premiilor eCommerce la www.gpec.ro/conferinte.

Organizatorii anunță că prin intermediul parteneriatului cu 2Parale, sunt oferite 5 locuri gratuite la workshop-ul de marketing afiliat susținut de invitatul special al Conferințelor, Evghenii “Geno” Prussakov – unul din top trei experți la nivel mondial în Affiliate Marketing.

Conferintele Nationale de E-Commerce sunt organizate in cadrul Galei Premiilor eCommerce 2013. Partener media agreat al Conferintelor: PaginaDeMedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu