Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: Neuromarketing. Suntem manipulaţi să cumpărăm

 

presa de azi 17 maiAdevărul de Weekend are pe prima pagină un articol despre Neuromarketing şi despre cum suntem manipulaţi să cumpărăm. “Neuromarketing. Suntem manipulaţi să cumpărăm”, este titlul de pe prima pagină din Adevărul.

Publicitate

“Cercetarea minţii este folosită de industrii pentru a ne obliga să consumăm. Neuromarketingul se adresează instinctelor primare şi, prin simboluri, activează centri ai creierului care determină oamenii să cumpere produsele. Prin metode zise ştiinţifice se caută modalitatea de a se adresa cel mai bine individului în sensul de a-l determina să consume”, mai scrie Adevărul pe prima pagină.

Ziarul Evenimentul zilei îşi deschide ediţia de astăzi cu un articol despre modalitatatea în care mai mulţi generali şi ofiţeri superiori din cadrul MApN au cumpărat ilegal de la Armată locuinţa de serviciu. “Scandalul de la MApN. Alţi 19 generali şi ofiţeri superiori au luat case ilegal”, este titlul de pe prima pagină din EVZ.

Ziarul mai scrie că “reţeta după care fostul ministru al Apărării, Corneliu Dobriţoiu, a cumpărat ilegal de la Armată locuinţa de serviciu, a fost folosită pe scară largă. Experţii Direcţiei Antifraudă din cadrul MApN au sesizat DNA cu încă 19 ilegalităţi. Au de recuperat aproape un bloc întreg”.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • România liberă: Eroii zilelor noastre. Mamă pentru copiii de care nu vrem să ştim
  • ProSport: Cauzele unui dezastru anunţat
  • Gazeta Sporturilor: “Rapid va fi trimisă în Liga a 4-a!”. Apocalipsa după Pancu
  • Naţional: Zeci de dosare pentru subminarea economiei naţionale în jurul miniştrilor liberali
  • Click!: Uite ce frumuseţi a bătut Iulia Vântur

Vedeţi cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus