Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: Neuromarketing. Suntem manipulați să cumpărăm

 

presa de azi 17 maiAdevărul de Weekend are pe prima pagină un articol despre Neuromarketing și despre cum suntem manipulați să cumpărăm. “Neuromarketing. Suntem manipulați să cumpărăm”, este titlul de pe prima pagină din Adevărul.

Publicitate

“Cercetarea minții este folosită de industrii pentru a ne obliga să consumăm. Neuromarketingul se adresează instinctelor primare și, prin simboluri, activează centri ai creierului care determină oamenii să cumpere produsele. Prin metode zise științifice se caută modalitatea de a se adresa cel mai bine individului în sensul de a-l determina să consume”, mai scrie Adevărul pe prima pagină.

Ziarul Evenimentul zilei își deschide ediția de astăzi cu un articol despre modalitatatea în care mai mulți generali și ofițeri superiori din cadrul MApN au cumpărat ilegal de la Armată locuința de serviciu. “Scandalul de la MApN. Alți 19 generali și ofițeri superiori au luat case ilegal”, este titlul de pe prima pagină din EVZ.

Ziarul mai scrie că “rețeta după care fostul ministru al Apărării, Corneliu Dobrițoiu, a cumpărat ilegal de la Armată locuința de serviciu, a fost folosită pe scară largă. Experții Direcției Antifraudă din cadrul MApN au sesizat DNA cu încă 19 ilegalități. Au de recuperat aproape un bloc întreg”.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • România liberă: Eroii zilelor noastre. Mamă pentru copiii de care nu vrem să știm
  • ProSport: Cauzele unui dezastru anunțat
  • Gazeta Sporturilor: “Rapid va fi trimisă în Liga a 4-a!”. Apocalipsa după Pancu
  • Național: Zeci de dosare pentru subminarea economiei naționale în jurul miniștrilor liberali
  • Click!: Uite ce frumuseți a bătut Iulia Vântur

Vedeți cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu