Skip to main content

PRESA DE AZI. "Era scris în stele". Steaua, campioană a 24-a oară

 

presa de azi 7 maiGazeta Sporturilor și ProSport au pe prima pagină articole despre câștigarea titlului cu numărul 24 de către Steaua. “Steaua și-a împlinit visul. A câștigat titlul după 7 ani”, este titlul de pe prima pagină din Gazeta Sporturilor. ProSport titează pe prima pagină: “Era scris în stele”.

Publicitate

“Steaua și-a asigurat titlul 24 după o așteptare de 7 ani. Cea mai bună apărare, cel mai bun atac, cea mai bine pregătită fizic, cea mai mare asistență, echipa lui Reghecampf a dominat categoric Liga I încă din iulie 2012”, scrie ProSport pe prima pagină.

Ziarul Adevărul își deschide ediția de astăzi cu un articol despre Nicu Covaci, ex-liderul trupei Pheonix, care și-a dat în judecată foștii colegi, de la care cere daune de 150.000 de euro pentru drepturi de autor. “Nicu Covaci târăște trupa Pheonix la tribunal”, este titlul de pe prima pagină din Adevărul.

Motivul pentru care Nicu Covaci își dă în judecată foștii colegi este că aceștia nu aveau drepturi de autor pentru a cânta, în ultimii ani, piesele compuse de el pentru Pheonix.

Evenimentul zilei are pe prima pagină un articol despre “incompetența lui Relu Fenechiu”. “CFR S.A. -Prost administrată. EVZ prezintă dovada incompetenței lui Relu Fenechiu”, este titlul de pe prima pagină din EVZ.

“Compania de stat ar putea plăti cinci milioane de euro penalizări, pentru că ministrul a respins un plan de management aprobat de BERD”, mai scrie Evenimentul zilei pe prima pagină.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • România liberă: Așezămintele Sfântului Mina, o nouă lovitură imobiliară a lui IPS Teodosie
  • Click!: Bahmu s-a împăcat de Paște cu Prigoană
  • Libertatea: Iulia Albu: L-a primit (pe fostul ei soț) în patul ei în Noaptea de Înviere
  • Național: SRI dă spargeri în locuințele deminitarilor cu voie de la Curtea Supremă!

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu