Skip to main content

PRESA DE AZI. Ce titluri au dat ziarele în cazul Sorin Alexandrescu - RCS - Mitică Dragomir

 

Publicitate

Reținerea pentru șantaj a șefului Antena Group, Sorin Alexandrescu, dar și implicarea lui Dumitru Dragomir în caz, țin prima pagină a mai multor ziare de astăzi. În gazetele sportive, subiectul principal este, evident, contractul lui Mitică Dragomir cu RCS.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, titlurile zilei de pe prima pagină a ziarelor:

  • Evenimentul zilei deschide ediția cu cazul Antena 1 - RCS. "Antena 1, șantaj de 35 de milioane de euro", titrează Evenimentul zilei mare, pe prima pagină.

Ziarul scrie că șeful Antenei l-ar fi constrâns pe administratorul RCS să semneze (fără rezultat), în anumite condiții, un contract semnat în valoare de 35 de milioane de euro, bani pe care ar fi urmat să îi încaseze postul din grupul Intact. "În caz de refuz, va da în vileag fapte presupus compromițătoare pentru persoana în cauză."

  • Cazul Sorin Alexandrescu este cap de ziar și la România liberă: "Scandalul RCS&RDS - Antene, la DNA. Ce rol avea omul lui Voiculescu", scrie ziarul. Șeful Antenelor a fost pus sub urmările penală și este așteptată o confruntare cu denunțătorul Ioan Bendei, administratorul RCS, mai scrie ziarul.
  • Jurnalul Național continuă linia Antena 3. "Șeful Antena Group, ținta procurorilor Codruței Kovesi", scrie ziarul Intact pe prima pagină. Ziarul îi citează pe realizatorii din trust Oana Stancu și Radu Tudor, care acuză implicări politice și "o încercare a lui Traian Băsescu de a descoperi ceva în trustul Intact".

Ziarele de sport merg pe implicarea lui Mitică Dragomir: "Mitică și-a luat darul"

ProSport și Gazeta Sporturilor pun pe prima pagină contractul lui Mitică Dragomir cu RCS.

  • "Mitică și-a luat "darul"", titrează mare cotidianul ProSport. RCS-RDS a virat 1,7 milioane de euro către firma lui Dragomir, o sală de eveniment, în schimbul reclamei la nunți și botezuri și a altor beneficii derizorii, mai notează ziarul.

Sala de nunți și botezuri a încasat din "drepturile" de la RCS cât drepturile TV ale unei echipe care trage la Europa. Totul a ieșit la iveală după un presupus șantaj al Intact la adresa RCS, reclamat la DNA, notează ProSport.

  • Prima pagină a Gazetei Sporturilor este tot a lui Mitică: "Dragomir, acuzat că a primit 1,7 mil. euro de la RCS-RDS!", scrie GSP în deschiderea ziarului.

GSP detaliază: Grupul de Investigații Politice, condus de Mugur Ciuvică, a dat publicității un document din care reiese că la un an după ce a câștigat dreptul de a transmite Liga 1, societatea de cablu a finanțat direct cu această sumă o activitate privată a lui Mitică.

Ieri dimineață, Sorin Alexandrescu, director Antena 1, a fost chemat de procurorii DNA și chestionat pe motiv că ar fi încercat să-i șantajeze pe cei de la RCS-RDS tocmai în baza acestui act, iar aseară a fost reținut.

Vedeți cu arată primele pagini ale ziarelor, în secțiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu