Skip to main content

PRESA DE AZI. EVZ: Lista tablourilor lui Dinu Patriciu

 

presa de azi 15 maiZiarul Evenimentul zilei își deschide ediția de astăzi cu un articol despre “lista întocmită de executorii judecătorești la vila din Snagov a lui Dinu Patriciu”. EVZ titrează pe prima pagină: “Lista tablourilor lui Dinu Patriciu”.

Publicitate

Tot pe prima pagină ziarul scrie că omul de afaceri are în vila de la Snagov “peste 130 de tablouri, evaluate estimativ la peste 3,8 milioane de euro. Experții spun că multe dintre tablouri sunt umflate de piață”.

Adevărul are pe prima pagină un articol despre cum văd tinerii forma administrativă a țării. “Geografia șuie din mintea tinerilor”, este titlul de pe prima pagină din Adevărul.

“Profesorul universitar bucureștean Cristian Ciobanu a analizat, în teza sa de doctorat axată pe geografia mentalp, cum văd tinerii forma administrativă a țării. Profesorul și-a propus prin teza sa de doctorat să măsoare felul cum percep tineriii bucureșteni județele țării și să construiască harta mentală a Capitalei”, mai scrie Adevărul pe prima pagină.

România liberă încearcă pe prima pagină să găsească răspuns la întrebarea “De ce nu mai sunt bani la Poșta Română”.

“Salariații au ieșit în stradă pentru că li se micșorează salariile, privatizarea s-a amânat, doar fraudele sunt profitabile. Liderul de sindicat Matei Brătianu a anunțat că Poșta Română ar putea să disponibilizeze în acest an un număr de 4.000 de salariați, din totalul de 32.000, ca urmare a scăderii volumului de prestații poștale”, scrie România liberă pe prima pagină.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • ProSport: Marele D
  • Gazeta Sporturilor: Nu suntem vulgari, dar nu putem rata când fotbalul face poate atât de bune. Sus, băieți!
  • Național: Băsescu îl scoate iar la vals pe Liviu Dragnea!
  • Click!: Moni: “Irinel a refuzat orice ban de la mine”

Vedeți cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu