Skip to main content

PRESA DE AZI. Gigi Becali, și azi pe prima pagină: Steaua fără cap

 

Capturaţi ecranul complet 22.05.2013 114112.bmp
Gigi Becali este și astăzi vedeta de copertă a celor mai multe ziare. Publicațiile de sport sunt preocupate de soarta Stelei, Adevărul scrie despre povestea omului de afaceri, iar Libertatea se concentrează pe celula în care Becali este cazat.

Publicitate

ProSport scrie despre efectul de domino produs după condamnarea lui Becali. Șefu-n zeghe, pleacă Reghe, titrează publicația. Arestarea lui Geroge Becali mută piesele în Ghencea. Antrenorul nu și-a prelungit contractul și așteaptă o nouă ofertă din străinătate, mai notează ProSport.

Gazeta Sporturilor titrează Steaua fără cap. Becali și-a făcut planul să conducă clubul din celulă, prin intermediul avocatului. În lipsa patronului, la echipă au apărut deja problemele.

Libertatea e tot cu patronul Stelei: Gigi Becali, „cazat” în celula în care a stat Adrian Năstase. Omul de afaceri va fi dus după carantina de 21 de zile, de la Rahova la penitenciarul din Jilava, unde a fost încarcerat și fostul premier.

Alte titluri din presa de astăzi: 

  • Click!: Romanița își terorizează viitorul soț?
  • Național: Pariu pe pușcăria lui Năstase!
  • România liberă: Batalionul rușinii din armata română

Vedeți cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în secțiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • POLITIA RUTIER SI COMUNITARA DIN VASLUI EXECUTA PE TOATA LUMEA INAFARA DE NEAMURILE LOR SI PILOSI DAU AMENZI SIN STINGA SIN DREAPTA SE IAU DE OAMENI PE STRADA CA NU VOR SA SE LEGITIMEZE MAI CEVA CA CU COMUNISTI PRECUM GAZILE LEGIONARE
  • sa nu aveti incredere in justitia romina cea din vaslui e groaznica e mina in mina cu mai mari orasului nimeni nu are dreptate decit eiiii prostimea sufera si tace au fACUT POLITIA ORASELOR COMUNITARA AMENDEAZA PE CEI NECAJITI SI DE LA TARA PILOSI SI BUGETARI SCAPA CAS DEA LOR SI FACI CONTESTATIE SI TOT EII CISTIGA RUGAM UNIUNIA EUROPEANA SA INTERVINA IN HAOSUL DIN ROMINIA SA INTREBE OAMENI DE RIND DACA AU CISTIGAT PROCESE CU ORGANELE DE ASUPRIRE A STATULUI

Trimite un comentariu