Skip to main content

PRESA DE AZI. Mesajul ProSport: Urlă fotbalul, Nașule

 

Capturaţi ecranul complet 23.05.2013 110446.bmp
Presa generalistă s-a liniștit în cazul Becali, dar nu și cea de sport. Ziarele quality și-au îndreptat atenția spre situația din spitalele românești, ori spre exploatarea gazelor de șist.

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă în continuare cum arată primele pagini ale ziarelor de astăzi.

 

  • ProSport face o analiză a haosului din campionatul românesc ajuns la cote incredibile: jucători neplătiți, cluburi falimentare, patroni bogați, dar la pușcărie. Urlă fotbalul, Nașultitrează publicația care pune pe prima pagină o fotografie cu un sportiv înnoroiat din cap până în picioare.
  • Gazeta Sporturilor scrie despre o nouă posibilă condamnarea a lui Gigi Becali în dosarul valizei, caz în care se va da un verdict luni, 27 mai. Mai multă răcoare? se întreabă publicația de sport.
  • Evenimentul zilei merge pe urma viciilor de procedură în dosarul transferurilor. Viciile procesului care au făcut ca inculpații din fotbal să rămână liberi, titrează publicația. 
  • România liberă scrie că politica verde europeană este pe cale să dea faliment. Cum schimbă lumea revoluția gazelor de șist din America. 
  • Adevărul se concentrează pe spitalele românești. Europa ne închide spitalele mizere!, este titlul de pe prima pagină din Adevărul de astăzi.
  • Click! reia telenovela Gabriele Cristea. Soțul Gabrielei Cristea a făcut 30.000 de euro din divorț, titrează tabloidul.
  • Libertatea scrie despre un alt cuplu celebru al show-biz-ului românesc, Bianca Drăgușanu și Victor Slav. Vor face nunta la Deva, în septembrie, informează publicația

Vedeți cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în secțiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu