Skip to main content

PRESA DE AZI. Mesajul ProSport: Urlă fotbalul, Naşule

 

Capturaţi ecranul complet 23.05.2013 110446.bmp

Presa generalistă s-a liniştit în cazul Becali, dar nu şi cea de sport. Ziarele quality şi-au îndreptat atenţia spre situaţia din spitalele româneşti, ori spre exploatarea gazelor de şist.

Paginademedia.ro prezintă în continuare cum arată primele pagini ale ziarelor de astăzi.

  • ProSport face o analiză a haosului din campionatul românesc ajuns la cote incredibile: jucători neplătiţi, cluburi falimentare, patroni bogaţi, dar la puşcărie. Urlă fotbalul, Naşultitrează publicaţia care pune pe prima pagină o fotografie cu un sportiv înnoroiat din cap până în picioare.
  • Gazeta Sporturilor scrie despre o nouă posibilă condamnarea a lui Gigi Becali în dosarul valizei, caz în care se va da un verdict luni, 27 mai. Mai multă răcoare? se întreabă publicaţia de sport.
  • Evenimentul zilei merge pe urma viciilor de procedură în dosarul transferurilor. Viciile procesului care au făcut ca inculpaţii din fotbal să rămână liberi, titrează publicaţia. 
  • România liberă scrie că politica verde europeană este pe cale să dea faliment. Cum schimbă lumea revoluţia gazelor de şist din America. 
  • Adevărul se concentrează pe spitalele româneşti. Europa ne închide spitalele mizere!, este titlul de pe prima pagină din Adevărul de astăzi.
  • Click! reia telenovela Gabriele Cristea. Soţul Gabrielei Cristea a făcut 30.000 de euro din divorţ, titrează tabloidul.
  • Libertatea scrie despre un alt cuplu celebru al show-biz-ului românesc, Bianca Drăguşanu şi Victor Slav. Vor face nunta la Deva, în septembrie, informează publicaţia

Vedeţi cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în secţiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus