Skip to main content

PRESA DE AZI. Pro Sport: Banca Becali. Filiala Rahova

 

Capturaţi ecranul complet 28.05.2013 125025.bmp
Titlul zile vine de la Pro Sport care rămâne la subiectul Gigi Becali, care câștigă bani chiar și când se află după gratii. Gazeta Sporturilor face o ediție specială în cinstea câștigării titlului cu numărul 24, sărbătorit oficial de fanii Stelei în această seară.

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, primele pagini ale ziarelor de astăzi.

  • ProSport dă titlul zilei: Banca Becali. Filiala RahovaFinanțatorul se îmbogățește și în penitenciar. Mare parte din cele 4,5 milioane de euro pe care Steaua le primește azi de la UEFA va intra în contul său, în schimbul banilor împrumutați clubului, explică publicația în titlu.
  • Gazeta Sporturilor dedică prima pagină de astăzi Stelei, care va sărbători oficial câștigarea titlului cu numărul 24. Steliștii primesc diseară tricourile de campioni AUR 24K.
  • Adevărul prezintă Jurnalul lui Coposu și secretele lui Maniu. Este vorba despre o serie de documente descoperite pe rafturile CNSAS de către istoricul Marin Pop. Lucrarea dezvăluie date istorice inedite din viața politică a lui Iuliu Maniu, din timpul celui de-al doilea război mondial.
  • Evenimentul zilei ține prima pagină pentru București: Cei doi care au distrus Drumul Taberei este cel mai important subiect al cotidianului. Este vorba despre eșecul lucrărilor la linia de metrou construită în cartierul Drumul Taberei. EVZ a găsit și vinovații: Relu Fenechiu, ministrul Transporturilor, și Rareș Mănescu, primarul de sector.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu