Skip to main content

PRESA DE AZI. Reghecampf rămâne încă un sezon la Steaua, scriu ziarele de sport

 

presa de azi 30 maiZiarele de sport Gazeta Sporturilor și ProSport au pe prima pagină articole despre antrenorul Stelei care spune că va continua în Ghencea și în sezonul următor. “Rămân cu voi!”, este titlul de pe prima pagină din Gazeta Sporturilor. ProSport titrează pe prima pagină “Reghecampf așteaptă Valiza”.

Publicitate

“Antrenorul campion nu le-a comunicast până acum jucătorilor că va continua în Ghencea și în sezonul următor. El vrea să vadă mai întâi ce se hotărăște pe 4 iunie în Dosarul Valiza și dacă Becali îi poate garanta un buget decent pentru sezonul viitor”, mai scrie ProSport pe prima pagină.

“Tehnicianul care i-a readus Stelei titlul după șapte ani a decis să-și respecte contractul și să rămână încă doi ani în Ghencea”, scrie GSP pe prima pagină.

Tabloidele își deschid ediția de astăzi cu subiecte legate de presupusa relație a Andreei Marin cu fizioterapeutul turc Tuncay Oztruk, care este cu 12 ani mai tânăr decât ea. “Cât de fericită e Andreea Marin la brațul iubitului ei turc!”, titrează Libertatea. Tabloidul mai scrie că “Zâna nu-și mai ascunde relația cu Tuncay Oztruck, un medic cu 12 ani mai tânăr”. Click are pe prima pagină titlul: “Andreea Marin, super-partidă pentru iubitul tinerel”.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • Adevărul: Cine își bate joc de Delta Dunării
  • România liberă: Ce se ascunde în spatele bătăliei pentru dreapta
  • Național: Procesul de divorț al soților Patricdiu de învârte în jurul expertizei medico-legale a magnatului. Certificat de nebun

Vedeți cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în secțiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu