Skip to main content

PRESA DE AZI. România liberă: Avem nevoie de o administrație fiscală ca-n Turcia?

 

Capturaţi ecranul complet 24.05.2013 120542.bmp
România liberă cu ochii pe administrația fiscală din Turcia, Adevărul intră în weekend cu Andrea Bocelli, iar tabloidele ies pe prima pagină cu Monica Gabor și Iulia Vântur.

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă în continuare cum arată primele pagini ale ziarelor de astăzi:

  • România liberă face o analiză a modelului turc de a aduce banii bogaților înapoi în țară. Avem nevoie de o administrație fiscală ca-n Turcia?, se întreabă publicația, care explică că turcii au redus de la 40% la numai 2% taxarea averilor care se întorc în țară.
  • Adevărul deschide ediția de astăzi cu un interviu cu Andrea Bocelli. „Am cântat la pian prin baruri”, a declarat tenorul.
  • Evenimentul zilei scrie despre intenția USL de a elimina anumite incompatibilități în cazul primarilor și șefilor consiliilor județene. Dragnea schimbă Legea ANI pentru bunăstarea baronilor locali, scrie cotidianul.
  • Click! se preocupă de situația Iuliei Vântur. Tatăl lui Salman Khan n-o vrea de noră pe Iulia Vântur, titrează tabloidul.
  • Libertatea este cu ochii pe Irinel Columbeanu și Monica Gabor. „Dacă nu are bani, să-mi dea fetița înapoi!”, a spus Monica Gabor, dezgustată de procesul intentat de Irinel Columbeanu, care vrea să o execute pentru neplata alocației de 1.000 de lei pe lună pentru Irinuca.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu