Skip to main content

PRESA DE AZI. România liberă: Avem nevoie de o administraţie fiscală ca-n Turcia?

 

Capturaţi ecranul complet 24.05.2013 120542.bmp

România liberă cu ochii pe administraţia fiscală din Turcia, Adevărul intră în weekend cu Andrea Bocelli, iar tabloidele ies pe prima pagină cu Monica Gabor şi Iulia Vântur.

Paginademedia.ro prezintă în continuare cum arată primele pagini ale ziarelor de astăzi:

  • România liberă face o analiză a modelului turc de a aduce banii bogaţilor înapoi în ţară. Avem nevoie de o administraţie fiscală ca-n Turcia?, se întreabă publicaţia, care explică că turcii au redus de la 40% la numai 2% taxarea averilor care se întorc în ţară.
  • Adevărul deschide ediţia de astăzi cu un interviu cu Andrea Bocelli. „Am cântat la pian prin baruri”, a declarat tenorul.
  • Evenimentul zilei scrie despre intenţia USL de a elimina anumite incompatibilităţi în cazul primarilor şi şefilor consiliilor judeţene. Dragnea schimbă Legea ANI pentru bunăstarea baronilor locali, scrie cotidianul.
  • Click! se preocupă de situaţia Iuliei Vântur. Tatăl lui Salman Khan n-o vrea de noră pe Iulia Vântur, titrează tabloidul.
  • Libertatea este cu ochii pe Irinel Columbeanu şi Monica Gabor. „Dacă nu are bani, să-mi dea fetiţa înapoi!”, a spus Monica Gabor, dezgustată de procesul intentat de Irinel Columbeanu, care vrea să o execute pentru neplata alocaţiei de 1.000 de lei pe lună pentru Irinuca.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus