Skip to main content

PRESA DE AZI. România liberă despre apropiatul final al aventurii Bechtel: 1,2 miliarde euro pentru 52 de kilometri de autostradă

 

Capturaţi ecranul complet 27.05.2013 110641.bmp

România liberă face o radiografie a banilor irosiţi de Bechtel în cei 10 ani de când a construit doar 52 de kilometri din Autostrada Transilvania. Publicaţiile de sport sunt cu Steaua pe prima pagină, iar tabloidele cu Angela Gheorghiu şi Mihaela Rădulescu.

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă în continuare cum arată primele pagini ale ziarelor de astăzi.

  • România liberă analizează prezenţa de 10 ani a companiei Bechtel în România. Finalul aventurii Bechtel: 1,2 miliarde euro pentru 52 de kilometri de autostradă, titrează publicaţia pe prima pagină de astăzi.
  • Adevărul pune pe prima pagină un material din campania sa „Cine când şi cum schmbă România”. Ziarul publică un interviu cu Ionuţ Budişteanu, inventatorul maşini fără şofer, care declară: „Pot să fac şi în România ce aş face în America”.
  • Academia Caţavencu deschide ediţia astăzi cu o parodie la adresa lui Gigi Becali. Publicaţia dă un răspuns la afirmaţia lui Becali, făcută săptămâna trecută, după anunţarea sentinţei. „Asta e ţara lui Hristos? Asta e ţara lui Satana”, a spus atunci Becali. Academia Caţavencu: Nu e Ţara lui Satan, asta-i Ţara lui Cioban.
  • Capital face o analiză a beneficiarilor de pe urma reducerii TVA la pâine.
  • Gazeta sporturilor este cu ochii pe dosarul „Valiza” în care Gigi Becali este judecat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Arde Steaua!, titrează publicaţia care precizează că Steaua ar putea fi retrogradată în cazul unui verdict nefavorabil lui Gigi Becali.
  • ProSport scrie despre victoria greoaie din meciul Stelei cu Severin care s-a încheiat cu scorul de 1 la 1: Steaua spală ruşinea
  • Libertatea scrie despre noua afacere a Mihaelei Rădulescu lansată împreună cu Dani Oţil: Investesc 50.000 de euro într-o podgorie.
  • Click!: Angela Georghiu îşi apără iubitul cu bodyguarzi!

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus