Skip to main content

PRESA DE AZI. România liberă despre apropiatul final al aventurii Bechtel: 1,2 miliarde euro pentru 52 de kilometri de autostradă

 

Capturaţi ecranul complet 27.05.2013 110641.bmp

România liberă face o radiografie a banilor irosiți de Bechtel în cei 10 ani de când a construit doar 52 de kilometri din Autostrada Transilvania. Publicațiile de sport sunt cu Steaua pe prima pagină, iar tabloidele cu Angela Gheorghiu și Mihaela Rădulescu.

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă în continuare cum arată primele pagini ale ziarelor de astăzi.

  • România liberă analizează prezența de 10 ani a companiei Bechtel în România. Finalul aventurii Bechtel: 1,2 miliarde euro pentru 52 de kilometri de autostradă, titrează publicația pe prima pagină de astăzi.
  • Adevărul pune pe prima pagină un material din campania sa „Cine când și cum schmbă România”. Ziarul publică un interviu cu Ionuț Budișteanu, inventatorul mașini fără șofer, care declară: „Pot să fac și în România ce aș face în America”.
  • Academia Cațavencu deschide ediția astăzi cu o parodie la adresa lui Gigi Becali. Publicația dă un răspuns la afirmația lui Becali, făcută săptămâna trecută, după anunțarea sentinței. „Asta e țara lui Hristos? Asta e țara lui Satana”, a spus atunci Becali. Academia Cațavencu: Nu e Țara lui Satan, asta-i Țara lui Cioban.
  • Capital face o analiză a beneficiarilor de pe urma reducerii TVA la pâine.
  • Gazeta sporturilor este cu ochii pe dosarul „Valiza” în care Gigi Becali este judecat la Înalta Curte de Casație și Justiție. Arde Steaua!, titrează publicația care precizează că Steaua ar putea fi retrogradată în cazul unui verdict nefavorabil lui Gigi Becali.
  • ProSport scrie despre victoria greoaie din meciul Stelei cu Severin care s-a încheiat cu scorul de 1 la 1: Steaua spală rușinea
  • Libertatea scrie despre noua afacere a Mihaelei Rădulescu lansată împreună cu Dani Oțil: Investesc 50.000 de euro într-o podgorie.
  • Click!: Angela Georghiu își apără iubitul cu bodyguarzi!

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu