Skip to main content

PRESA DE AZI. România liberă: Metroul abandonat. Cum pot lupta locuitorii sectorului 6

 

presa de azi 13 maiZiarul România liberă își deschide ediția de astăzi cu un articol despre “amânarea pe o perioadă nedeterminată a finanțării lucrărilor la tronsonul de metrou Drumul Taberei-Universitate”. “Metroul abandonat. Cum pot lupta locuitorii sectorului 6”, este titlul de pe prima pagină din România liberă. Cotidianul generalist mai scrie pe prima pagină că “300.000 de bucureșteni încep să conștientizeze că au devenit locatarii unui veritabil șantier uitat de autorități”.

Publicitate

Evenimentul zilei are pe prima pagină un articol despre popularitatea președintelui Traian Băsescu care “este în creștere”, potrivit ziarului. “Traian Băsescu reloaded!”, este titlul de pe prima pagină din EVZ.

“De trei zile, președintele colindă țara în lung și-n lat. La mai puțin de un an de la ultima suspendare, toate sondajele arată că populariatea lui Băsescu este în creștere, fapt confirmat de primirile pritenoase de care a avut parte”, mai scrie EVZ.

Ziarul Adevărul își deschide ediția de astăzi cu un articol despre viitorul regulament de furnizare a energiei electrice, care “îl poate lăsa fără curent pe consumator, chiar și bun-platnic, dacă furnizorul său rămâne dator față de distribuitori sau de producători”. “Aberație: îți taie lumina și dacă ai plătit factura”, este titlul de pe prima pagină din Adevărul.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • Național: O relație făcută... prafuri!
  • Gazeta Sporturilor: Ordin de la Mitică și Sandu către toate cluburile: “Salvați Liga1!”
  • ProSport: Chi-refresh
  • Libertatea: Oana Zăvoranu a primit 3.000 de euro, dar nu mai are loc de muncă
  • Click!: Poftiți în supercasa lui Mircea Lucescu!

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu