Skip to main content

PRESA DE AZI. România liberă: Metroul abandonat. Cum pot lupta locuitorii sectorului 6

 

presa de azi 13 maiZiarul România liberă îşi deschide ediţia de astăzi cu un articol despre “amânarea pe o perioadă nedeterminată a finanţării lucrărilor la tronsonul de metrou Drumul Taberei-Universitate”. “Metroul abandonat. Cum pot lupta locuitorii sectorului 6”, este titlul de pe prima pagină din România liberă. Cotidianul generalist mai scrie pe prima pagină că “300.000 de bucureşteni încep să conştientizeze că au devenit locatarii unui veritabil şantier uitat de autorităţi”.

Publicitate

Evenimentul zilei are pe prima pagină un articol despre popularitatea preşedintelui Traian Băsescu care “este în creştere”, potrivit ziarului. “Traian Băsescu reloaded!”, este titlul de pe prima pagină din EVZ.

“De trei zile, preşedintele colindă ţara în lung şi-n lat. La mai puţin de un an de la ultima suspendare, toate sondajele arată că populariatea lui Băsescu este în creştere, fapt confirmat de primirile pritenoase de care a avut parte”, mai scrie EVZ.

Ziarul Adevărul îşi deschide ediţia de astăzi cu un articol despre viitorul regulament de furnizare a energiei electrice, care “îl poate lăsa fără curent pe consumator, chiar şi bun-platnic, dacă furnizorul său rămâne dator faţă de distribuitori sau de producători”. “Aberaţie: îţi taie lumina şi dacă ai plătit factura”, este titlul de pe prima pagină din Adevărul.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • Naţional: O relaţie făcută... prafuri!
  • Gazeta Sporturilor: Ordin de la Mitică şi Sandu către toate cluburile: “Salvaţi Liga1!”
  • ProSport: Chi-refresh
  • Libertatea: Oana Zăvoranu a primit 3.000 de euro, dar nu mai are loc de muncă
  • Click!: Poftiţi în supercasa lui Mircea Lucescu!

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus