Skip to main content

Ralu Filip, comemorat la CNA

 

ralu-filip
Consilul Național al Audiovizualului a comemorat șase ani de la trecerea în neființă a  lui Ralu Filip, fost președinte al CNA în perioada 2002 - 2007.

Publicitate

„Se împlinesc șase ani de la moartea lui Ralu Filip. Era un om foarte energic și și-ar fi dorit să treacă de granița aceasta a nevorbitului”, a spus Laura Georgescu, președintele CNA, în deschiderea ședinței de ieri.

În plus, Cristina Trepcea, membru CNA, a ținut și un mic discurs în amintirea fostului președinte CNA – „Nici nu mi-am dat seama că au trecut șase ani. În perioada aceea era o plăcere să vii la serviciu deși era o persoană extrem de inconfortabilă și o spun chiar dacă de obicei nu se spun lucruri acestea.Era o persoană care te provoca şi te ridica la un nivel al idealismului propriu, la care nu te-ai fi gândit că poţi să lucrezi. A fost o onoare și un privilegiu să lucrez împreună cu Ralu Filip. A fost în perioada aceea o variantă mai bună de Consiliu. Eu, personal, simt că am fost o variantă mai bună de-a mea. Îmi doresc foarte mult să ne întoarcem la idealurile pe care Ralu le avea”.

Ralu Filip a fost la bază avocat, meserie la care a renunțat la începutul anilor 90 pentru a se dedica jurnalismului. Până în 2000, a fost redactor, şef de secţie, redactor-şef adjunct, senior editor, editorialist la Curierul Naţional. În perioada 2000 - 2002, a realizat emisiunea "Scurt pe doi" de la TVR 1.

A devenit membru al CNA în iulie 2002, la propunerea Camerei Deputaţilor. Ralu Filip s-a stins în urma unui infarct miocardic în mai 2007, la vârsta de 47 de ani.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Tot respectul pentru Ralu Filip. A fost cel mai devarat presedinte pe care l-a avut CNA. Pe vremea lui se mai pastra un nivel de decenta in televiziuni, acum e de-a dreptul haos.

Trimite un comentariu