Skip to main content

Reacția lui Gușă: “Realitatea merge mai departe cu același nume”

 

Foto: Remus Badea, Mediafax Foto
Foto: Remus Badea, Mediafax Foto

Publicitate

Postul Realitatea TVmerge mai departe cu același nume” a declarat pentru Paginademedia.ro Cozmin Gușă, acționarul Realitatea Media.

Cozmin Gușă, pentru Paginademedia.ro:

“Îi asigur pe toți angajații Realitatea Media, pe colaboratori, cât și pe fanii noștri, că activitatea noastră editorială va continua pe aceleași coordonate, neputând să fie influențată de aceste jocuri de imagine care au consecință procedurală pe termen mediu sau lung. Nu am emoții”.

Reacția lui Cozmin Gușă vine după ce Curtea de Apel a decis, astăzi, ca mărcile Realitatea TV, Realitatea.net și Realitatea FM să se întoarcă la Win Win Business Lobby Company, firmă din Marea Britanie care le preluase anul trecut, pe vremea lui Elan Schwartzenberg. Decizia Curții de Apel este irevocabilă, potrivit EVZ.ro.

Cozmin Gușă spune că acțiunea este “lovită de nulitate”.

Cozmin Gușă, pentru Paginademedia.ro:

“Reclamanții nu au câștigat, de fapt, nimic, deoarece acțiunea lor și a administratorului judiciar de atunci e lovită de nulitate azi, având în vedere faptul că creditorii nu au fost de acord cu înstrăinarea mărcilor, care era, de fapt, o procedură infracțională de devalizare a Realitatea Media, a activelor sale, aducându-i pe creditori în imposibilitatea de a-și recupera creanța.”

"Faptul că se speculează, inclusiv de către instituțiile statului, că în spatele Win Win ar fi tocmai Codruț Marta este doar un detaliu alături de care trebuie să adăugăm că, din punct de vedere juridic, calitatea lui E-Boutique este total contestabilă în acest moment."

“Practic, din acest moment se va relua o procedură juridică prin care reclamațiile creditorilor legate de înstrăinarea ilegală a brandurilor, respective lipsa de calitate procesuală a unor reclamanți vor fi repuse pe rol și nu am absolut nici 1% îndoieli că rezultatul ne va fi favorabil.

Faptul că anumiți domni dispăruți din România de ceva vreme încearcă să-și negocieze imunitatea în fața legii prezentând astfel de rezultate a pe o victorie proprie în fața unei televiziuni independente este un detaliu cu care ne-am obișnuit în România.”

Citește și:

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • cosmin gusa, un ratat in tot si toate, e clar acest individ nu este bun la nimic tot a pierdut pina acum si politic, si media, si toate minciunile lui manipulatoare.
  • dle Cozmin sunteti patetic. ar trebui sa acceptati infrangerea din moment ce este definitiva si irevocabila. orice alt proces intentat pe aceeasi cauza va face trimitere la acest proces cu aceasta decizie. astept cu nerabdare ziua cand brandul realitatea nu se va mai asocia cu numele dvs. Ati tarat in noroi destul brandul cu oamenii care vi i-ati adus si ati indepartat si ati destramat cea mai frumoasa echipa din toate televiziunile!
  • Iata ca cineva s-a prins. Fyi, pana si Serviciul Roman de Comedie s-a "manjit" cu invitati surpriza prin campanii electorale. Cred ca daca ar vorbi crocodilii de pe NG, ar zice si ei ceva de Base pentru editia in limba romana :)))
    Banii se fac greu, my friend.
  • Realitatea TV e infestata la ore de maxima audienta de personaje care fac jocuri politice: Andreea Cretulescu, Rares Bigand si altii...
  • Din ce inteleg din vorbele domnului Gusa si anume-- "“Practic, din acest moment se va relua o procedură juridică prin care reclamațiile creditorilor legate de înstrăinarea ilegală a brandurilor, respective lipsa de calitate procesuală a unor reclamanți vor fi repuse pe rol și nu am absolut nici 1% îndoieli că rezultatul ne va fi favorabil."" -- , el va relua acest proces chiar daca decizia e definitiva si irevocabila in favoarea win win si E-boutique??Pai daca o instanta a ajuns la concluzia ca tranzactia a fost legala de ce ar mai intenta proces pe aceiasi tema?Sau poate acest proces nu a picat la judecatoarele mituite de el si asociatii din PSV.....si la urmatorul poate are noroc...

Trimite un comentariu