Skip to main content

România a intrat în consiliul director IAB Europa

 

Capturaţi ecranul complet 29.05.2013 110313.bmp

Publicitate

IAB Europa are un nou consiliu director, în componenţa căruia intră şi un reprezentant al IAB România, Ioana Anescu. "Prezenţa României în Board arată că industria noastră locală de digital are un cuvânt de spus în ceea ce priveşte evoluţia domeniului la nivel european”, a declarat Ioana Anescu.

„Pentru România, ca industrie, prezenţa în board înseamnă o mai mare vizibilitate a mediului de afaceri şi o mai bună reprezentare a intereselor acestuia şi al altor industrii regionale emergente", a mai spus şefa biroului IAB România.

Preşedinte al Board-ului european a fost ales Constantine Kamaras, membru în Consiliul Director al IAB Grecia. Noul Vicepreşedinte este Stéphanie Hospital, Executive Vice-President la Orange Digital. Alţi noi membri ai Comitetului Executiv îi includ pe: Didier Ongena, General Manager al Microsoft Advertising Western Europe, care a fost ales Administrator (trezorier), Fabiano Lazzarini, General Manager IAB Italia, şi Thomas Schauf, Head of European and International Affairs BVDW (IAB Germania).

LIKE. Fiţi la curent cu ţtirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus