Skip to main content

TVR1 lansează emisiunea de publicistică Dosar România

 

Coperta Dosar RomaniaO nouă emisiune de publicistică de televiziune începe de mâine la TVR 1 şi TVR HD. Dosar România, realizată de Răzvan Butaru, prezintă telespectatorilor, în fiecare joi seară, de la ora 22.00, reportaje, documentare şi anchete despre istoria pe care o trăim zilnic.

Publicitate

Echipa de publicistică de televiziune, cu 20 de ani de experienţă în acest domeniu –formată Codruţa Angelescu, Diana Deleanu, Ioana Mureşan, Sorana Stănescu, Cornel Mihalache, Cătălin Apostol, Gabriel Geamănu, Ionuţ Cărpătorea şi Răzvan Butaru - vine să deschidă Dosar România.

Despre prima emisiune Dosar România:

Primul episod Dosar România îi aduce în prim plan pe secuii din România. Gabriel Geamănu devoalează complicata poveste a celor ce pretind că trăiesc în ţinutul secuiesc, precum şi a celor ce se simt înghesuiţi în regiunea Harcov. În premieră, într-un documentar de investigaţie, Gabriel Geamanu deschide dosarul unui conflict întreţinut artificial.

Pentru primul episod al emisiunii Dosar România, Gabriel Geamănu a stat de vorbă cu secui şi români despre toleranţă şi intoleranţă, despre extremism, despre ceea ce înseamnă o familie mixtă, despre însemnele secuieşti, despre autonomie, despre regionalizare.

Ediţia de mâine a emisiunii Dosar România mai are şi al doilea subiect: Stegozaurii, un film despre patriotismul care nu se înfăşoară în tone şi hectare de tricolor, un film despre adevăr şi patrotism, realizat de Cornel Mihalache.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus