Skip to main content

Ventrilocul de la Românii au talent visează la un serial cu oameni și păpuși

 

Alecu-3

Publicitate

Eduard Andrei Sandu, ventrilocul de la Românii au talent, vrea să pornească într-un turneu prin țară alături de Romeo și Nea Alecu, dar și de alte personaje pe care urmează să le creeze. În plus, el își dorește să facă și un serial cu oameni și păpuși, după cum a declarat într-un interviu pentru Woman2Woman.

Ventrilocul de la Românii au talent a muncit ore întregi în fața oglinzii pentru a-și exersa această abilitate și pentru a creiona personajele Romeo și Nea Alecu.

„Romeo a venit tocmai din America să mă ajute să susțin spectacole prin baruri. I-am pus numele Romeo pentru că el merge prin baruri să-si găseasca o soție”, a povestit ventrilocul pentru Woman2Woman.

Celălalt personaj care a evoluat la Românii au talent, bătrânelul Nea Alecu, este și el cetățean american, dar cu un nume neaoș. ”Am vrut să fie un bătrânel simpatic, care să facă gafe, și îl cheamă Alecu pentru că am vrut să fie ceva românesc”, a mai spus Eduard Adrian Sandu.

După ce s-a făcut remarcat la Românii au talent, ventrilocul și-a propus ca în următorii ani să facă spectacole. „Când m-am hotărât să fiu ventriloc visam să am spectacol la Sala Palatului , acum realizez că e cam mare sala pentru genul meu de spectacol, așa că peste cinci ani mă văd într-un turneu prin țară jucând cu sălile pline”.

El a povestit că intenționează să inventeze câteva personaje noi care să fie mai ușor de recunoscut în spațiul nostru. Cum va arăta un astfel de personaj de sex feminin?  „E clar că trebuie să facă gafe, să facă glume legate de bărbați, poate să fie o blondă sau poate o pițipoancă, nu sunt foarte hotărât încă. Important e să fie simpatică și comică”, a povestit Eduard Adrian Sandu.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • „Am fost întrebată de presă ce părere am despre o afirmație pe care ați fi făcut-o conform căreia eu primesc de la Pro TV 1.500 de euro pentru fiecare ședință în care apăr interesele trustului Pro”, a spus Cristina Trepcea, în ședința publică de astăzi.

Trimite un comentariu