Skip to main content

VIDEO. Mihai Gâdea: `Reprezentanţii unor structuri media sunt victimele acţiunilor de intimidare ale statului`

 

Publicitate

“În această dimineaţă s-a produs un grav abuz împotriva drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale omului”. Aşa îşi începe Mihai Gâdea poziţia legată de reţinerea, pentru şantaj, a directorului Antena Group Sorin Alexandrescu.

“Fără să fi refuzat anterior să se prezinte la o audiere, a fost aşteptat în faţa casei de echipaje ale DNA şi condus la sediul instituţiei, unde i s-a comunicat calitatea de inculpat într-un dosar de şantaj”, continuă Gâdea, directorul Antena 3, într-o poziţie difuzată de mai multe ori de postul de televiziune.

Ce spune Gâdea:

  • "Din informaţiile pe care le deţinem, se pare că reclamantul este firma de cablu RCS&RDS, cea care a decis scoaterea din grilă a posturilor Intact în anul electoral 2012."
  • "Indiferent de cât de obiectivi încercăm să fim, nu se poate să nu remarcăm caracterul disproporţionat al demonstraţiei de forţă făcută de DNA, care a dislocat echipaje pentru ridicarea din faţa casei a directorului Antena 1."
  • "Din nou, reprezentanţii unor structuri media sunt victimele acţiunilor de intimidare ale instituţiilor statului. Din nou, drepturilor cetăţeanului sunt ignorate şi, din nou, ne găsim în situaţia de a ne întreba în numele cui şi în folosul cui operează organelle de anchetă din România, fiindcă iar este imposibil să nu observăm că primul caz al noului DNA este un reprezentant al unei instituţii media, un reprezentant al trustului Intact."
  • "Noi am criticat violent conducerea Parchetului General şi a DNA pe parcursul anchetelor legate de participanţii la referendumul de anul trecut şi, inclusiv, de aceea am continuat să ne exprimăm dezaprobarea cu ocazia numirii Laurei Codruţa Kovesi ca procuror general al DNA. Sperăm că nu există nicio legătură între atitudinea publică a trustului Intact şi actuala acţiune a DNA împotriva lui Sorin Alexandrescu."

VIDEO. Reacţia lui Mihai Gâdea, în continuare:

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Citeşte şi:

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alexa Alexa
    Nu domne, Nu !
    Cum își permite sa denunte la DNA un felixian?
  • Horea Horea
    Nu, nu INTIMIDARE este cuvantul potrivit!

    Se strage laţul (ochi de funie). Ăsta-i cuvantul potrivit!
  • B0B B0B
    Felul in care Mihai Gadea citeste mi-a adus aminte de George Marinescu citind despre "sinuciderea tradatorului" Milea la Revolutie:
    http://www.youtube.com/watch?v=6-bmaEQD9NA
  • Sabrin Sabrin
    Mihai Gâdea: Reprezentanții unor structuri media sunt victimele acțiunilor de intimidare
    Pai nu voi ați santajat acea persoana care va reclamat?
    Ceri 7 mil de euro pentru transmisia la anumite programe dacă nu faci public contractul dintre doua compani...
    Voi mereu sunteți victimele, dacă o companie de publicitate refuza sa mai fie partenerul vostru îl dați in judecată dacă o companie refuza sa cotizeze in bugetul Antenei ii cereti insolventa.
  • noName noName
    Păi e în Guinness Book pentru cel mai pupăcios în cur.
  • Ramoona Ramoona
    Intimidare- asta este cuvantul in aceasta facatura, rusine DNA!
  • unsoarecedeteve unsoarecedeteve
    ... daca a facut ceea ce zic procurorii a belit-o ... daca nu o sa iasa basma curata ... dar numai politica nu e aceasta chestiune ,,, asa ca gargaragii sa taca dreaku din gurita lor spurcata ca ne-au minacat zilele cu prostiile lor in ultimul an.
    Va pupa tata! .... si pentru gargaragiii politici ... UE! ... intrati in UE!
  • Alex is Alex is
    Ce buzat e Gadea:))
  • Anelissa Anelissa
    Normal ca de aici vi se trage...cat ati criticat-o pe Kovesi la Antena3?

Trimite un comentariu

sus