Skip to main content

Ziarul Adevărul, niciun cuvânt în ziar despre cazul Antena1-RCS. De ce?

 

Publicitate

Cazul Antena 1-RCS- Dumitru Dragomir nu a existat pentru ziarul Adevărul de astăzi. Titlul deţinut de Cristi Burci este singurul cotidian quality care nu a prezentat cazul reţinerii, pentru şantaj, a directorului Antena Group, Sorin Alexandrescu.

Adevărul deschide astăzi cu “Istoria ţepelor: afaceri tip Bechtel 1870-2013”. Pe prima pagină mai sunt trimiteri la articole precum “Învăţăturile câştrigătorilor la Loto 6/49 către amatori” sau “Domn perfect, doresc cunoştinţă doamnă. Rog neseriozitate”. Niciun cuvânt despre cazul AntenaRCSDumitru Dragomir.

Subiectul nu este prezent nici în paginile de interior ale ediţiei tipărite Adevărul. Se regăseşte, în schimb pe site-ul ziarului, adevarul.ro.

De ce nu a apărut subiectul pe hârtie?

Contactat de Paginademedia.ro, Răzvan Ionescu, publisher general Adevărul, nu a comentat cazul: “nu comentez”, a spus el.

Dan Marinescu, redactor-şef al ziarului, spune că "este o întâmplare" faptul că Adevărul nu are nimic pe print despre caz.

Dan Marinescu, pentru Paginademedia.ro:

"Am avut o ediţie specială, cea de weekend. Joia, ziarul se predă mai devreme. La ora 6 se predă prima pagină, pentru ca la ora 7 să plece la tipar. Subiectul a fost tratat însă, pe larg, pe ediţia online, unde a fost şi deschidere a site-ului. A fost doar o întâmplare că nu a apărut."

Ce au scris ziarele astăzi despre subiect, citiţi AICI.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus