Skip to main content

24 Iunie. O fotografie din România, aleasă pentru a marca a 125-a aniversare a revistei National Geographic

 

Foto NG
Foto: National Geographic

Publicitate

ANIVERSARE. Un set de fotografii spectaculoase, printre care şi o fotografie din România, care nu au fost niciodată prezentate publicului larg, au fost descoperite în arhivele revistei National Geographic şi au fost publicate în premieră, pentru a marca cea de-a 125-a aniversare a acestei publicaţii, scrie Mediafax.

Informaţia a fost dezvăluită pe site-ul tabloidului britanic Daily Mail, într-un articol al cărui titlu este "Frumuseţea redescoperită" ("Beauty rediscovered").


National Geographic are reputaţia de a fi "epicentrul" celor mai bune lucrări de fotojurnalism din lume, însă puţini oameni ştiu că această publicaţie prestigioasă şi-a construit de-a lungul anilor şi o arhivă impresionantă de fotografii, care nu au fost însă publicate în paginile revistei.
O fotografie din România, aleasă pentru a marca a 125-a aniversare a revistei National Geographic 


ZOMBIE ARNOLD. Actorul american Arnold Schwarzenegger va produce si va interpreta rolul principal intr-un film cu zombie, intitulat "Maggie", scrie Wall-Street care citează Mediafax.
Acest proiect cinematografic va avea la baza un scenariu scris de John Scott III. Actiunea din noul film se va petrece in viitor, intr-o perioada in care un virus necunoscut a inceput sa se raspandeasca in America de Nord.

Arnold Schwarzenegger, care a anuntat recent ca va juca in cel de-al cincilea film din franciza "Terminator", va juca in acest proiect cinematografic rolul unui tata care incearca sa o ajute pe fiica lui sa invinga infectia care risca sa o transforme treptat intr-un zombie.
Arnod Schwarzenegger, producator si protagonist al unui film cu zombie


ORDONANŢA PUBLICITARILOR. Scaderea cheltuielilor de publicitate pe piata romaneasca avea toate premisele sa inceteze in 2013, insa ordonanta ce a schimbat regulile in publicitatea TV obliga agentiile sa-si revizuiasca negativ, din nou, prognozele privind evolutia acestor cheltuieli.

"Mai devreme sau mai tarziu, o sa vada si statiile ca era mai bine inainte", atrag atentia, intr-un dialog cu HotNews.ro, reprezentantii agentiei Initiative. Dupa ordonanta, "multe se pot schimba. (...) Mai putine statii, mai putine agentii, mai putin profitabile sau chiar pe pierderi", arata, la randul lor, reprezentantii agentiei Zenith Romania, intr-un punct de vedere transmis HotNews.ro.
Doua agentii, despre efectele ordonantei publicitatii TV asupra bugetelor de reclama. Initiative Romania: Vor vedea si statiile ca era mai bine inainte. Zenith: Ordonanta e ca un aisberg


EXPUS. Facebook a expus accidental numerele de telefon şi adresele de e-mail ale unui număr de 6 milioane de utilizatori ai reţelei de socializare, informaţiile putând fi accesate de persoane neautorizate de-a lungul anului trecut, a anunţat vineri compania, scrie Mediafax.

Facebook a spus că scurgerile de informaţii au început în 2012 din cauza unei probleme tehnice apărute în uriaşa sa arhivă de contacte, care conţine informaţii personale colectate de la cei 1,1 miliarde de utilizatori pe care reţeaua de socializare îi are la nivel mondial
FACEBOOK: 6 milioane de utilizatori ai reţelei, expuşi accidental. Datele de contact au putut fi accesate de persoane neautorizate


LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ionut Florin I. Ionut Florin I.
    Buna ziua, am vazut ca inca nu ati scris despre site-ul de stiri mondene de la antena group, spynews.ro Desigur din nou un site de tip gunoi ca celelalte din domeniu.
    Referitor la acest articol ma bucur ca romania a avut loc printre acele poze.

Trimite un comentariu

sus