Skip to main content

Doi actori din Tânăr și neliniștit, printre câștigătorii Emmy Daytime. George Lucas, prima distincție pentru desenele StarWars

 

Cast-Portrait

Publicitate

Days of Our Lives (Zile din viața noastră) a primit distincția pentru cea mai bună .telenvovelă, iar doi actori din Tânăr și neliniștit au fost premiați pentru cel mai actor și cea mai bunactriță,  în cadrul Emmy Daytime, eveniment care premiază cele mai bune programe din timpul zilei, anunță HollywoodReporter.

Cineastul George Lucas a luat primul său premiu Daytime Emmy pentru serialul "Star Wars: The Clone Wars", de pe Cartoon Network, pe care acesta l-a produs.

Telenovela de la NBC a surclasat marele câștigător al anului trecut, General Hospital, dar și producții ale posturilor concurente CBS (Tânăr și neliniștit), și ABC (O viață de trăit)

Doug Davidson (Paul Williams) a luat premiul pentru "cel mai bun actor principal dintr-un serial - dramã", cu rolul din "Tânăr și neliniștit". Heather Tom, din același serial, a luat pentru a doua oară consecutiv premiul pentru cea mai bună actriță.

Emisiunea Prețul corect a luat marele premiu pentru cea mai bun emisiune-concurs. Dr. Oz a fost premiat pentru cel mai bun talk-show informativ, iar The Ellen DeGeneres Show a luat trofeul pentru cel mai bun talk-show de divertisment.

Premiile Daytime Emmy sunt acordate celor mai bune programe difuzate în intervalul 9.00 - 19.00.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Heather Tom a primit premiul pentru rolul din The Bold and the Beautiful. A părăsit de mult Tânăr şi Neliniştit.

Trimite un comentariu