Skip to main content

Adevărul aniversează 125 de ani

 

125 de ani de AdevarulAdevărul, ziarul quality editat de Adevărul Holding, aniversează 125 de ani de istorie. Această ocazie este marcată cu o serie de articole ce vor prezenta momente cheie din istoria ziarului Adevărul de-a lungul vremii, completată de galerii foto din arhiva ziarului, expuse în print și online.

Publicitate

Primul episod din seria jurnalistică Adevarul 125 marchează demararea campaniei despre propria istorie, începută în urmă cu 125 de ani, în 1888, când Alexandru Beldiman înființa cotidianul Adeverul.

Campania se va încheia la sfârșitul anului cu Gala Aniversară Adevărul 125 de ani. Pe tot parcursul campaniei de promovare cititorii vor afla despre istoria ultimilor 125 de ani printr-un timeline activ pe site-ul www.adevarul.ro și pe contul de Facebook Adevărul, dar și printr-o serie de aplicații-concurs în social media special create pentru fani.

„Apreciat, dar și detestat, echilibrat, dar și partizan, „Adevărul” este un ziar care a traversat și relatat istoria României din 1888 încoace. A dispărut în unele perioade tumultoase, dar a reapărut în altele. După revoluția din decembrie 1989 s-a întrupat din „Scânteia”, organul de presă al Partidului Comunist, dar a reușit să se facă respectat“ a declarat Dan Marinescu, redactor șef ziarul Adevărul.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu