Skip to main content

Adevărul aniversează 125 de ani

 

125 de ani de AdevarulAdevărul, ziarul quality editat de Adevărul Holding, aniversează 125 de ani de istorie. Această ocazie este marcată cu o serie de articole ce vor prezenta momente cheie din istoria ziarului Adevărul de-a lungul vremii, completată de galerii foto din arhiva ziarului, expuse în print şi online.

Publicitate

Primul episod din seria jurnalistică Adevarul 125 marchează demararea campaniei despre propria istorie, începută în urmă cu 125 de ani, în 1888, când Alexandru Beldiman înfiinţa cotidianul Adeverul.

Campania se va încheia la sfârşitul anului cu Gala Aniversară Adevărul 125 de ani. Pe tot parcursul campaniei de promovare cititorii vor afla despre istoria ultimilor 125 de ani printr-un timeline activ pe site-ul www.adevarul.ro şi pe contul de Facebook Adevărul, dar şi printr-o serie de aplicaţii-concurs în social media special create pentru fani.

„Apreciat, dar şi detestat, echilibrat, dar şi partizan, „Adevărul” este un ziar care a traversat şi relatat istoria României din 1888 încoace. A dispărut în unele perioade tumultoase, dar a reapărut în altele. După revoluţia din decembrie 1989 s-a întrupat din „Scânteia”, organul de presă al Partidului Comunist, dar a reuşit să se facă respectat“ a declarat Dan Marinescu, redactor şef ziarul Adevărul.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • jean jean
    dan marinescu? ăsta de unde a ieșit?

Trimite un comentariu

sus