Skip to main content

Adriana Mariș, prezentator la Adevărul Live. Proiectul online Adevărul Live, lansat oficial. Andreea Marin, luni în studio

 

Publicitate

Adriana Mariș, fostă prezentatoare Realitatea TV, a intrat în echipa proiectului AdevărulLive – transmisii directe pe internet pe site-ul Adevărul.ro.

Mariș se ocupă de transmisiunile pe teme de life-style: travel, rețete, nutriție, sport, după cum a declarat pentru Paginademedia.ro Răzvan Ionescu, publisher general Adevărul Holding, grup deținut de Cristi Burci. Astăzi, Adriana Mariș a moderat o transmisiune cu bucătarii The Flavours (parte din studio, parte transmisii cu ajutorul telefonului, prin Google HangOut).

Proiectul AdevărulLive a fost lansat oficial, urmând să aibă, de săptămâna viitoare, zilnic, transmisii în direct, cel puțin de două ori pe zi, la orele 11.00 și la 15.00.

În studioul AdevărulLive vor modera, în funcție de subiect: Grigore Cartianu, Ioana Lupea, Liviu Iolu (șeful departamentului video de la Adevărul), Ion M. Ioniță, Oana CrăciunRaluca Moisă.

Câteva detalii despre AdevărulLive:

 • producător este Raluca Damian (exRealitateaTV)
 • va avea cel puțin două transmisiuni pe zi, la orele 11.00 și la ora 15.00
 • va permite intrarea în direct de pe teren, prin telefon, prin Google HangOut
 • luni, 1 iulie, când se dă proba de limbă română la Bacalaureat, programul va fi special:
  • 10.00 – transmisiune în direct cu profesori de limba română, care vor rezolva subiectele de la Bac în timp real.
  • 11.00 – interviu cu Andreea Marin
  • 15.00 – transmisiune în direct, tot pe tema bacalaureatului.
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Bravo Ei : Adriana a fost si a ramas Superba ; sex -appeal cu duiumul, foarte bine ca nu e in prim -planul ”trash-tv” !
 • Ce au în comun Adriana Mariș și Melania Medeleanu?
  Răspuns: ambele au prezentat emisiuni fiind îmbrăcate în bikini: Melania - „Golden Brau și voie bună” (TVR 1, 1998), respectiv Adriana - „Vară fără limite” (Prima TV, 2001). Dacă în cazul Melaniei există o scuză, fata fiind la începuturi pe vremea aia, Adriana a luat atunci o pauză de 3 luni de la pupitrul știrilor pentru a ne arăta... aproape totul.
 • Sunt trei Raluca Damian in presa. pe doua dintre ele le cunosc eu: una este in continuare la Click si cea de la Realitatea care este acum la Romania TV
 • M-am uitat la asa-zisa transmisie. E o rusine, o porcarie. In epoca in care televiziunea HD a ajuns ceva banal, astia fac transmisii obosite si blurate prin Google HangOut. O fi moca, dar "calitatea" e execrabila. Iar daca o sa-l bage si pe taranul plagiator Cartianu la inaintare nu o sa treaca de 20 de accesari! Se vede ca ideile astea vin din mintile stralucite ale unor manageri ca Imre si Ionescu. Succesuri, baieti!

Trimite un comentariu