Skip to main content

EXCLUSIV. Alarmă cu bombă, la Antena 3

 

Publicitate

UPDATE 2. Antenele confirmă informațiile publicate de Paginademedia.ro. Un comunicat, publicat în continuare, explică situația.
UPDATE 1. Angajații Antenei au fost lăsați să intre în clădire, dar se fac încă verificări.

Jurnaliștii de la Antena 3, post aflat în sediul din Băneasa, au fost evacuați cu câteva minute în urma unei alarme cu bombă. Din informațiile paginademedia.ro, la fața locului se află o echipă pirotehnică și un câine.

Angajații postului din clădirea din Băneasa sunt evacuați pe rând din birouri, pe măsură ce se face verificarea, mai puțin cei care se ocupă de emisie. Verificarea este făcută de către Brigada Antiteroristă.

Emisia postului nu este afectată de procedurile de verificare, care sunt standard pentru cazurile de amenințare cu bombă.

Amenințarea cu bombă a fost postată pe contul de Facebook al Antenei 3, ca o serie de  comentarii.

Comunicatul Antenelor:

Bucuresti, 3 iunie 2013 – Redactia de stiri a televiziunilor Antena 1 si Antena 3 a primit astazi, pe Facebook, o amenintare cu bomba. Urmare a acestui avertisment, redactia a apelat, asa cum se procedeaza in astfel de situatii, numarul 112, pentru a alerta autoritatile. In scurt timp, la sediul redactiei au sosit echipaje de Politie si Interventii Pirotehnice, care au facut cercetari si verificari la fata locului.

Ziaristii au fost evacuati, pentru ca verificarile sa se efectueze fara a exista vreun pericol.

Suntem convinsi ca este vorba de o alarma falsa, am procedat conform reglementarilor legale. Activitatea in redactie a fost reluata de cateva minute, nu a existat panica, avertismentul a fost, cu siguranta, parte din categoria manevrelor de intimidare la care este supus Grupul nostru”, a declarat Alin Romascan, director de Stiri Antena 1 si Antena 3.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Tu nu ai fi ofticat sa constati ca esti presdintele unei adunaturi manipulabile si nu al unor cetateni majoritar responsabili si cu discernamant ? Eu da.
 • ma intreb,cand Basescu nu va mai fi in peisaj,atunci pe cine vor mai gasi vinovat,pentru incompetenta lor?Pe Dumnezeu,Duhul sfant,alai Lama sau poate pe Bin Laden :)
 • Orice amenintare cu bomba se ia in serios si se cerceteaza la fel.
  Aici nu e vorba despre afinitati politice contrare tie ci de prostie. E simplu sa depistezi o persoana pe internet. Cei care au impresia ca se pot ascunde in spatele unui psedonim se insala amarnic.
  In momentul in care savarsesti o fapta penala lucrurile sunt simple: indiferent cum ai incercat sa-ti ascunzi adresa (proxy, software de modificare, etc.), poti fi gasit relativ repede.
  Indiferent ca ai trimis amenintarea cu bomba "la misto" sau in mod real, vei fi tratat exact la fel.
 • Eu cred ca si-au trimis singuri amenintarea, ca sa se mai victimizeze un pic si sa "demonstreze" ca grupul este supus "manevrelor de intimidare". O mica sceneta de stors lacrimi si compasiune. Eu cred ca e o mare vrajeala.
 • hmmm, e clar: e mana lui basescu si a regimului basist... cei 7,4 milioane de romani care au votat cu antena si cu felix sa iasa in strada si sa apere televiziunea de teroristii-securisti... aaaa, pardon, de basisti... se incalca drepturile infrac... aaaa.... oamenilor onesti. sa vina isterica aia... aaaa, pardon, distinsa moderatoare grecu sa faca ordine. dobi... pardon, jurnalistul radu tudor sa o ajute.

Trimite un comentariu