Skip to main content

Andreea Marin, cea mai mediatizată vedetă în ziare

 

andreea marin la realitateaAndreea Marin și Gigi Becali se mențin pe primele locuri în topul celor mai mediatizate vedete în presa scrisă, potrivit unui raport mediaTRUST realizat în perioada 15 mai – 14 iunie.

Publicitate

Speculațiile cu privire la noua relație a Andreei Marin cu medicul de origine turcă Tuncay Ozturk, precum și declarațiile acestora pe site-urile de socializare, au menținut-o pe fosta prezentatoare TV pe primul loc în topul mediaTRUST, cu 91 de mențiuni.

După două luni în care a lipsit de pe primele locuri ale clasamentului, Bianca Drăgușanu revine pe poziția a doua a topului celebrităților feminine, cu 64 de apariții. Principalele materiale în care este menționată Bianca fac referire la relația acesteia cu Victor Slav, la pregătirile pentru nunta celor doi, precum și la aparițiile mondene ale acestora.

În perioada 15 mai – 14 iunie, 2013, locul trei în topul celor mai citate celebrități feminine din presa scrisă îl ocupă Nicoleta Luciu cu 61 de mențiuni. Aparițiile vedetei alături de viitoarea sa fină, Bianca Drăgușanu, dar și cele alături de cei trei copii, stârnesc de fiecare dată interesul jurnaliștilor.

Gabriela Cristea ocupă locul patru în clasament cu 48 de apariții. Mediatizarea divorțului de Marcel Toader, declarațiile făcute de cei doi în cadrul a diferite emisiuni TV, sunt doar câteva dintre subiectele tratate de presă.

Anamaria Prodan este prezentă în top, cu 47 de apariții, foarte aproape de Gabriela Cristea. Urmează Monica Gabor, a cărei vizită în țară i-a asigurat 44 de mențiuni.

topul vedetelor in ziare mai-iunie

 

 Topul celebrităților masculine

Gigi Becali se menține și în acest interval, 15 mai – 14 iunie, pe primul loc în topul celor mai mediatizate personalități masculine în presa scrisă, cu 861 de mențiuni.

Locul doi este ocupat de Laurențiu Reghecampf, antrenorul echipei de fotbal Steaua București, cu 274 de apariții.

Pe locul trei se află antrenorul echipei naționale de fotbal, Victor Pițurcă, cu 197 de mențiuni.

Celebrităţi pe coperte

În privința aparițiilor de copertă, primele locuri sunt ocupate de Gigi Becali cu 136 de mențiuni, urmat de Mitică Dragomir (35) și Mircea Sandu (32) la egalitate cu Victor Pițurcă (32). Locul patru este ocupat de Laurențiu Reghecampf (26 mențiuni) și George Copos (21 mențiuni).

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu