Skip to main content

BURTIERA LA MINUT. Şeful Antenelor, eliberat sau cercetat în libertate? Şi una şi alta

 

Capturaţi ecranul complet 06.06.2013 163037.bmp

Publicitate

NUANŢE. Posturile de ştiri au relatat despre cazul Sorin Alexandrescu, folosind două formulări. Dacă B1 TV a mers pe formula „Sorin Alexandrescu, cercetat în libertate”, Antena 3 a titrat mare Sorin Alexandrescu va fi eliberat.

Digi 24, post deţinut de RCS&RDS (compania care a reclamat şantajul de care Alexandrescu este cercetat), a mers pe aceeaşi formulă ca şi Antena 3.

Postul trustului Intact a reacţionat şi la atacurile România TV din ultima săptămână, titrând pe burtieră despre patronul RTV: Sebastian Ghiţă, acuzat de şantaj la nivel înalt.

Capturaţi ecranul complet 06.06.2013 162252.bmp

Capturaţi ecranul complet 06.06.2013 162246.bmp

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Larisa Ispas Larisa Ispas
    normal ca l-au eliberat. cat credeti ca pot retine un om nevinovat la inchisoare? si ca de obicei nu se intampla nimic in cazul in care dna-ul face abuz de putere.
  • vaisteauata vaisteauata
    Care va sa zica a sunat Basescu la B1 TV si le-a spus ce sa scrie la breaking news.
    Corect era sa se mentioneze ca SA a fost eliberat si va fi judecat in libertate.
    Daca tot au pus juma' de titlu si vrei sa analizezi corectitudine informarii, atunci mai aproape de adevar sunt "basisti" de la B1, deoarece din faptul ca SA va fi judecat in libertate se subintelege ca a fost eliberat, dar asta nu inseamna ca este nevinovat.
    Titlul A3-daca este citit de cineva care nu este familiar cu cazul- poate sugera ca s-a terminat povestea, SA a fost eliberta si A3 a avut dreptate spunand ca basescu este de vina:)))
    Nu ca pe tine te-ar interesa ce-i correct in presa. Daca A3 spune ca soarele se invarte in jurul pamantului, pare evident ca-ti vei insusi teoria:))
  • marinika marinika
    foarte bine ca este liber nu trebuia sa stea nicio secunda la arest este un om nevinovat si totul a fost o inscenare colosala.dna-aul a facut un abuz bineinteles ei cu asta se ocupa.
  • Cezar Cezar
    Rog autorii articolului sa nu fie ipocriti. Exact aceeasi nuanta ca cea de la A3 au folosit-o si ei in titlul de aici: http://www.paginademedia.ro/2013/06/sorin-alexandrescu-seful-antenelor-eliberat-de-judecatori-decizie-este-definitiva/
    http://prntscr.com/18kkwc
  • Paul Stefanescu Paul Stefanescu
    Hai, ba, lasati prostiile... ho ho ho!
    I-auziti o poveste cu Dumnezeu si Steaua!
    Cica juca Steaua cu Real Madrid si Banel Nicolita se ruga noaptea, inainte de meci: ajuta-ma Doamne sa dau gol pe Santiago Bernabeu, ajuta-ma Doamne sa dau gol pe Santiago Bernabeu!
    Si a dat Banel gol pe Santiago Bernabeu in meciul cu Real Madrid!
    Nea' Gigi, stand el trist la inchisoare si fiind foarte credincios, a inceput sa se roage: ajuta-ma Doamne sa mai joc table cu Mitica anul asta, ajuta-ma Doamne sa mai joc table cu Mitica.
    Si Dumnezeu e din nou stelist si il ajuta, cum l-a ajutat si pe Banel.
    Asta e toata povestea cu Alexnadrescu, Bendei si Mitica.
  • Radu100% Radu100%
    Bineinteles ca posturile basiste au profitat la maxim in defavoarea lui Alexandrescu, doar n-ati fi vrut ca la B1 TV sau RTV sa fie afisat "Alexandrescu, eliberat"

Trimite un comentariu

sus