Skip to main content

BURTIERELE ZILEI. Gușă, patronul Realitatea TV: “Patronii de presă, precum câinii”

 

Captură Paginademedia.ro

Publicitate

“Patronii de presă uită de deontologie”. Afirmația îi aparține unui patron de presă, Cozmin Gușă, proprietar și director editorial al Realitatea TV, invitat în platou la Realitatea TV.

“Patronii de presă sun precum câinii”, a mai spus Gușă.

Emisiunea a avut ca subiect războiul dintre Antena 3 (deținută de Dan Voiculescu) și RTV, postul lui Sebastian Ghiță și i-a avut ca invitați pe Cozmin Gușă și Silviu Mănăstire.

Paginademedia.ro vă prezintă declarațiile/burtierele lipite de Cozmin Gușă

“Gușă: Presa s-a decredibilizat”
“Gușă: În presă e multă lăcomie”
“Gușă: Jurnaliștii, asmuțiți unii asupra altora”

Captură Paginademedia.ro

Captură Paginademedia.ro

Captură Paginademedia.ro

Captură Paginademedia.ro

Captură Paginademedia.ro

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Dupa chipul si asemanarea sefului Basescu. Seful lui vorbea de politicieni ca de o zoaie care se scurge pe un geam, desi este in politica de când când se stie, iar gusa este in presa, este ziarist, editorialist, redactor si ce Dumnezeu o mai fi, dar vorbeste de lacomie, de presa decredibilizata. Ipocritilor, ce sa le ceri?
 • TOTZI SANT O APA SI UN PAMINT, NISTE CATZELUSI CARE ASCULTA ORDINELE SECURISTILOR SI VANDATORILOR DE TARA DE PRIN anii 90 si pana acum.....numai noi santem de vina pt ca noi ai tinem an varf....halal de noi....bv romania
 • GUSA........ISI UMFLA SI EL GUSA SI CAM ATAT.........ATATA POATE ATATA FACE.CHIAR NU TREBUIE SA-I CERI MULTE CA SE PIERDE IN DETALII.
 • Asta e culmea IPOCRIZIEI !Sa vorbeasca Gusa despre deontologie,corectitudine etc.Cred ca atunci au inceput tunetele si fulgerele in Bucuresti! Vorba lui Gigi,o HAHALERA !
 • ce sa faci in instanta? are statul intai de recuperat apoi cei trecuti pe lista credala daca mai ramane ceva. pentru salarii exista fondul de garantare pentru plata salariilor restante- legea 200/2006. eu asa am facut. poti recupera max 5500 lei. actionati.
 • d-nule gusa nu vorbiti de deontologie!!!!!sunteti un HOT, asa se numeste cel ce fura banii celor ce muncesc pentru el "pe gratis". de ce nu platiti salariile oamenilor? cum de mai aveti tupeul ordinar sa apareti si sa vorbiti de deontologie si de moralitate cand sunteti atat de murdar?
 • OK, UNDE-S BANII NOSTRI MUNCITI LA REALITATEA????
  The Great Gusa care spune ca e e lacomie in presa! Cine vorbea! Linistit, echilibrat, pasnic, si noi am fi asa daca ne-am primi salariile dupa ce am muncit si am fost dati afara cu o zi doua inainte de salariu!
  COZMINE, SILVIULE, RARESULE, DANUTO, FLORINELE, UITATI-VA PRIN BUZUNARELE VOASTRE DUPA BANII NOSTRI!!!!

Trimite un comentariu