Skip to main content

Comisia Europeană a aprobat tranzacția dintre compania-mamă a Pro TV și Time Warner

 

CME

Publicitate

Comisia Europeană a aprobat achiziționarea Central European Media Enterprises, compania-mamă a Pro TV, de către gigantul media Time Warner, potrivit site-ului instituței europene.

Investigația Comisiei a confirmat faptul că această tranzacție nu va avea efecte negative asupra competiției, întrucât activitățile celor două companii sunt complementare și nu sunt într-o competiție directă, se mai arată în comunicatul instituției.

Comisia a analizat efectele pe care le-ar putea avea tranzacția în ceea ce privește competiția în țările în care CME este prezentă, Bulgaria, Cehia, Ungaria, România, Slovacia și Slovenia.

În plus, investigația comisiei a arătat că nu se suprapun în ceea ce privește licențierea conținutului TV. CME operează posturi libere la retransmisie, în timp ce Time Warner deține televiziuni contra cost ori posturi de filme premium, mai arată raportul.

Time Warner deține în prezent 49,9% din Central European Media Enterprises.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • si de ce ma rog sa vedem protv-ul la coada clasamentului , cand a fost preluat de unul din cele mai puternice treusturi din lume
  • Gelu, cred ca faci o grava confuzie! Probabil te referi la Intact, adica antenele 1,2,3,4...
    Orice prost se uita la tv vede ca protv nu face politica. dar probabil tu faci parte din mocirla politica si tocmai asta te doare!
  • Oups. S-a dus vremea de aur pt. PRO!
    Asteptati-va sa-i vizionati de la subsolul audientelor. Oricum, acest trust jalnic a esuat in atitudini politice iresponsabile si partizane.

Trimite un comentariu